Κηδεία Ζάρλα:To τραγικό παιχνίδι της μοίρας! H Στέλλα ταξίδεψε με τη σορό του Πάνου (Video & Photos)
Showbiz

Κηδεία Ζάρλα:To τραγικό παιχνίδι της μοίρας! H Στέλλα ταξίδεψε με τη σορό του Πάνου (Video & Photos)

Κηδεία Ζάρλα: Έφτασε στη Μυτιλήνη συντετριμμένη για να αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης η Στέλλα Μιζεράκη ταξίδεψε για το νησί με το ίδιο καράβι οπού βρισκόταν η σορός του άτυχου 28χρονου.

Ένα ταξίδι που θα σημαδέψει την πρώην παίκτρια του Power Of Love, αφού η μοίρα τους έφερε μαζί στο ριάλιτι, εκεί γνωρίστηκαν, εκεί ερωτεύτηκαν, εκεί αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά.

Σοκαρισμένη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πάνος που αγάπησε κι έκανε όνειρα μαζί του, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η ίδια μάλιστα με ένα πολύ συγκινητικό ποστ τον αποχαιρέτησε λέγοντας του όλα όσα δεν πρόλαβε:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω.

Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας.» έγραψε στο μήνυμά της στο Facebook η Στέλλα, συντετριμμένη.

Νωρίτερα είδαμε και τις πρώτες εικόνες της την ώρα που οδηγούνταν υποβασταζόμενη στην εκκλησία για το τελευταίο «αντίο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved