Χρήστος Μπάρκας: «Εχω δεχτεί ιδιαίτερα μηνύματα και κάπως… ιδιαίτερες φωτογραφίες»
Showbiz

Χρήστος Μπάρκας: «Εχω δεχτεί ιδιαίτερα μηνύματα και κάπως… ιδιαίτερες φωτογραφίες»

Έχει λάβει πάνω από 20.000 μηνύματα και κάποια είναι κάπως περίεργα.

Ο πρώην παίκτης του «MasterChef», Χρήστος Μπάρκας, σε συνέντευξή του μίλησε για το αν νιώθει νικητής, αν ήταν στόχος του τα 50.000 ευρώ και πως προέκυψε η μαγειρική στη ζωή του.

Δηλώσατε ότι θα απαντήσετε σε όλους εκείνους που σας έστειλαν μηνύματα. Πόσα μηνύματα θερμής υποστήριξης έχετε λάβει;

«Είναι αλήθεια ότι όλος ο κόσμος με στήριξε χωρίς να τον γνωρίζω. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω έναν έναν. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι' αυτούς. Ελαβα πάρα πολλά μηνύματα ξεπερνούν και τα 10.000-20.000 προς το παρόν».

Ακραίες αναδράσεις υπήρξαν;

«Εχω δεχτεί ιδιαίτερα μηνύματα και κάπως ιδιαίτερες φωτογραφίες. Μένω ήρεμος και προσγειωμένος και απαντώ όπως πρέπει να απαντήσω».

Οι επιτυχίες στον γυναικείο πληθυσμό έχουν αυξηθεί μετά το παιχνίδι;

«Αυτό δεν το ξέρω, εγώ προσπαθώ να είμαι ο Χρήστος που ήμουνα. Υπάρχει, θα έλεγα ενθουσιασμός».

Στα σχόλια όπως «για εμάς εσύ είσαι ο νικητής» τι απαντάτε; Νιώθετε νικητής;

«Σίγουρα σημασία έχει όλο αυτό το ταξίδι που έζησα στο «Μaster Chef». Εχω κερδίσει και μαγειρικά πολλά, και αγάπη από τον κόσμο, και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Χρήστος είναι ευγενής, ταπεινός και ένας απλός άνθρωπος, ο ίδιος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι».

Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια και πώς προέκυψε η μαγειρική στη ζωή σας;

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Καρυές, στα Ιωάννινα Δεκαπέντε χρόνων πήγα στη Ρόδο στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και παράλληλα τελείωσα και ανώτατη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Παράλληλα έμαθα ξένες γλώσσες, πήγα στην Ιταλία για δουλειά, τελείωσα το Ναυτικό όπου δούλεψα ως μάγειρας και στη συνέχεια εργάστηκα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, αλλά και σ' έναν παιδικό σταθμό με αυστηρούς κριτές 11 μικρά παιδάκια. Ηταν μια δουλειά πρόσκαιρη, γι' αυτό και παράλληλα δούλευα και σε ξενοδοχείο. Μετά ήρθε το παιχνίδι».

Από πού κληρονομήσατε το ταλέντο;

«Οταν ήμουν παιδί έψαχνα τα ντουλάπια όταν μαγείρευαν η μαμά μου και η γιαγιά μου, κάτι μ' έσπρωχνε προς τη μαγειρική».

Οταν μπήκατε στο παιχνίδι στόχος ήταν τα 50.000 ευρώ;

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι δεν είχα στο μυαλό μου τα χρήματα. Για μένα δεν ήταν πρώτος στόχος. Πρώτα ήθελα να αποκτήσω μαγειρικά εφόδια, να μάθω γεύσεις και τεχνικές, ν' αποκτήσω εμπειρίες που θα με βοηθούσαν μετά το παιχνίδι. Εάν όντως τα κέρδιζα, θα τα αξιοποιούσα σε κάποια πράγματα και σίγουρα στην οικογένεια μου».

Άξιζαν η Σπυριδούλα και ο Μανώλης να είναι στον τελικό;

«Τα πράγματα είναι ρευστά. Κανείς δεν ήξερε από τους 21 πού θα καταλήξει. Εγώ νομίζω πως απέδειξα μαγειρικά ότι μπορούσα να σταθώ εκεί. Σίγουρα οι τελευταίες ημέρες ήταν ένα πολύ πιεστικό διάστημα, εκεί κρίθηκαν πολλά σε λεπτομέρειες. Παρ' όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλη τη μαγειρική μου πορεία», λέει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved