Χρήστος Μπάρκας: «Υπήρχαν παίκτες που είχαν διαφορετική συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες»
Showbiz

Χρήστος Μπάρκας: «Υπήρχαν παίκτες που είχαν διαφορετική συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες»

Έφθασε μία ανάσα πριν από τον τελικό του «MasterChef».

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ποια παιδιά άξιζαν να κερδίσουν τον διαγωνισμό, αν κρατάει επαφές με τους πρώην συμπαίκτες του και αν υπήρχαν άτομα που άλλα έδειχνα μπροστά στις κάμερες και άλλα πίσω από αυτές.

Εκτός από τον εαυτό σας ποιον θα θέλατε να δείτε να κερδίζει τον τίτλο του «Μaster Chef»;

«Αυτό έχει να κάνει με τη μαγειρική πορεία και πάλι. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά της τελευταίας πεντάδας άξιζαν να κερδίσουν».

Υπήρξαν συμπαίκτες σας που άλλα έδειχναν μπροστά στις κάμερες και άλλα όταν έκλειναν;

«Προσπαθούσα, παρότι καταλάβαινα κάποια πράγματα σίγουρα να μη με επηρεάζει και να είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου, που ήταν καθαρά η μαγειρική. Νομίζω όλοι το καταλάβαμε ότι υπήρχε μια διαφορετική συμπεριφορά από ορισμένους παίκτες. Ο καθένας έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του».

Κρατάτε επαφές με τους πρώην συμπαίκτες σας;

«Προσπαθώ να δω τα παιδιά, έστω και μία φορά την εβδομάδα. Δεν με καλύπτει μόνο το τηλέφωνο. Ετοιμάζω ένα ταξιδάκι στην Κάλυμνο όμως, να δω το στερνοπούλι μου τον Παντελή, και στην Κω να δω τους φίλους, τον Θανάση και τη Βίκυ, που με βοήθησαν πάρα πολύ. Μακάρι να έρθει μαζί μου και ο Ζαχίρ».

Είναι αλήθεια ότι ο Ζαχίρ σας είχε εξομολογηθεί ότι θέλει να φύγει από το παιχνίδι;

«Ναι όντως μου είχε εξομολογηθεί ότι ήταν πολύ πιεσμένος, αγχωνόταν με τα χρήματα τι θα κάνει όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ειλικρινά ήμουν πολύ δίπλα του, τον εκτιμώ πάρα πολύ, προσπάθησα να τον καθησυχάσω», λέει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved