Χρήστος Μπάρκας: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για τηλεόραση»
Showbiz

Χρήστος Μπάρκας: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για τηλεόραση»

Ο Χρήστος Μπάρκας, ο πιο αγαπητός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ο γνωστός και ως «μίστερ κρατς», που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών, εξηγεί αν υπήρχε κόντρα με τη Σπυριδούλα αλλά και αν του έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπή ή διαφημίσεις.

Περιγράψτε μας ένα τυπικό 24ωρο στο «MasterChef». Τι ώρα ξυπνούσατε, τι ώρα κοιμόσασταν;

«Πρωινό ξύπνημα στις 5 και αμέσως δουλειές για το σπίτι, πλύσιμο, ένα γρήγορο σκούπισμα σφουγγάρισμα, να βάλω πλυντήριο και να κάνω καφέ για τα παιδιά. Είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και έπρεπε να είναι όλα στην εντέλεια. Στη συνέχεια περνούσαμε πολλές ώρες στο πλατό και το βράδυ επιστροφή στο σπίτι, διάβασμα μέχρι τις 12. Πολλές φορές κοιμόμουν νωρίτερα και σηκωνόμουν 3 η ώρα τα ξημερώματα και μέχρι τις 5-6 εφάρμοζα συνταγές. Οταν οι άλλοι κοιμούνταν, εγώ μαγείρευα. Μη νομίζετε, άυπνος ήμουν 4,5 μήνες. Ηθελα να πειραματιστώ και να δώσω το 100%».

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχατε ν' αντιμετωπίσετε σε σχέση με τη διαβίωση;

«Οι χαρακτήρες. Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Αλλος επιφυλακτικός, άλλος πιο ισορροπημένος άλλος πιο παρορμητικός».

Με τη Σπυριδούλα πώς τα πηγαίνατε; Υπήρχε κόντρα;

«Οποια κι αν είναι τα σχόλια ειλικρινά τα αντιμετωπίζω όπως πρέπει και χωρίς να διαπληκτιστώ. Για να μάθεις να μιλάς όμορφα, πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι όμορφα Οπότε σας απάντησα».

Στην Αθήνα ή στα Γιάννενα θα κινηθείτε επαγγελματικά; Εχετε δεχθεί προτάσεις;

«Στην Αθήνα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος εργασίας. Θα ήταν καλύτερα νομίζω να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα Βγαίνουν προτάσεις, συζητάω, προσπαθώ να δω τον κόσμο από κοντά. Κυρίως να δω και να καταλήξω για το ποιο είναι το ιδανικό για μένα».

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει;

«Φυσικά και με ενδιαφέρει, αν και είναι κάτι άγνωστο για μένα θα ήθελα όμως να προσπαθήσω. Μένει να δεχθώ μια πρόταση και να μπορώ κι εγώ να τη στηρίξω. Δεν έχει γίνει καμία κρούση ακόμη».

Ισχύει ότι δεχθήκατε πρόταση, για εκπομπή, από το Star;

«Δεν ισχύει. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, δεν έχω κάνει κανένα δοκιμαστικό».

Προτάσεις για διαφημιστικά;

«Είμαι σε συζητήσεις, χρειάζεται χρόνος και όχι βιαστικές κινήσεις. Κινήσεις πιο προσοδοφόρες μελλοντικά και όχι μία αρπαχτά. Κάτι που θα σου δώσει και ύστερα από καιρό κάποια πράγματα», λέει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved