Στην φωλιά των Κου Κου: Λυκουρέζου: Ξέσπασε on camera! Οι κατηγορίες και τα ψέματα (Vid)
Showbiz

Στην φωλιά των Κου Κου: Λυκουρέζου: Ξέσπασε on camera! Οι κατηγορίες και τα ψέματα (Vid)

Στην φωλιά των Κου Κου: Κόντρα δίχως τέλος για τις δυο αδερφές!

Οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια το Σεπτέμβρη.

Αφορμή για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους στάθηκε η περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού με τα εξώδικα να πέφτουν «βροχή».

Η ρήξη μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να βγει στην εκπομπή της Τατιάνας και να πάρει θέση στην κόντρα που δεν λέει να τελειώσει.

Ο γνωστός δικηγόρος, βγήκε στον αέρα της εκπομπής, καθώς θεώρησε πως ειπώθηκαν ψέματα και εκείνος ήθελε να υπερασπιστεί την κόρη του, της οποίας η υπόληψη έχει θιχτεί πάρα πολύ με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί αυτές τις ημέρες.

Το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω για τη διαμάχη με την αδερφή μου. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιά. Οι κατηγόριες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέματα πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα και καλώς ή κακώς στην οικογένεια μου αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει και τον λόγο που συνέβησαν όλα αυτά θα τον πω την κατάλληλη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved