Χαρούλα Λαμπράκη: «Μπόρεσα και κράτησα καριέρα και οικογένεια»
Showbiz

Χαρούλα Λαμπράκη: «Μπόρεσα και κράτησα καριέρα και οικογένεια»

Τραγουδώντας πέρασαν τα χρόνια και το κατάλαβε. 

Η Χαρούλα Λαμπράκη αποκάλυλψε για το αν έβγαλε χρήματα από το τραγούδι, για τον γάμο και την κόρη της, αλλά και τον εγγονό της.

-Βγάλατε πολλά χρήματα;

«Βεβαίως. Τραγουδώντας πάντα, δεν ξέρω πως πέρασαν τα χρόνια».

-Ήσασταν μια ωραία κοπέλα, μόνη της, χωρίς καμιά ασφάλεια και προστασία. Πως αποφεύγατε τους πειρασμούς;

«Ο Γαβαλάς μου είχε πει όταν με πρωτοείδε: "Κοριτσάκι μου, βάλε στο μυαλό σου καλά πως όταν τραγουδάς δε θα κοιτάς τον άλλο στα μάτια, θα κοιτάς ένα κεφάλι επάνω". Πραγματικά αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή και το κάνω ακόμα και τώρα. Μετά γίναμε φίλοι, τον πήγα και στο χωριό, στον πατέρα μου».

-Πως ένα κορίτσι που έρχεται από το χωριό του με όνειρα, καταφέρνει σ' ένα δύσκολο χώρο, κι αφήνει μακριά το αλκοόλ, τις ουσίες...; Πως μπορέσατε να αποφύγετε τις... κακοτοπιές;

«Μπορεί να τα αποφύγει. Μπόρεσα και κράτησα την καριέρα μου, τη ζωή μου, την οικογένεια μου. Έκανα μια κόρη, η οποία μου "έφερε" τον εγγονό μου που είναι διαμάντι, κι είναι το δεύτερο παιδί μου. Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά δεν ήρθε. Τι να έκανα, να πάω να κάνω εξωσωματικές; Έκανα ένα. Είμαι παντρεμένη από το 1975. Έκανα ένα γάμο τον οποίο δεν θέλησα ποτέ να διαλύσω, γιατί έλεγα: "Τι θα γίνει το παιδί μου; Σαν όλες τις χωρισμένες συναδέλφους που έκαναν ένα γάμο και σ' έναν χρόνο άλλον;". Όχι, δεν ήμουν αυτής της νοοτροπίας και δεν είμαι».

-Τον μεγαλύτερο αγώνα για να διατηρηθεί ο γάμος σας, τον κάνατε εσείς;

«Βέβαια κι έκανα το μεγαλύτερο αγώνα για να διατηρηθεί ο γάμος μου. Τώρα τα ζευγάρια έχουν ξεφύγει, δεν ξέρουν τι κάνουν».

-Δε σας ζήλευε ο σύζυγός σας;

«Με ζήλευε, κάθε βράδυ ερχόταν εκεί που εμφανιζόμουν και με έβλεπε. Από κάποια στιγμή και μετά του έλεγα: "Μην έρχεσαι, τζάμπα θα έρθεις, δεν θα βρεις τίποτα". Όντως δεν βρήκε ποτέ και τίποτα, τι να βρει; Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, το κάνεις. Δεν έζησα άσχημη επαγγελματική ζωή.

-Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πόδι σας αυτό τον καιρό.

«Ναι, έπαθα ένα ράγισμα στο ισχίο. Είχα πάει στην εκκλησία κι έπεσα. Κάθισα ένα χρόνο και μετά δούλεψα. Ακόμα κάνω κάποιες εξετάσεις, μαγνητικές, αλλά είμαι εντάξει τώρα. Δεν έχω πάει κόντρα στη μοίρα μου, όπως και σε κανέναν, δηλαδή μου έκανες κάτι, δε θα σε χτυπήσω, εσύ θα το πληρώσεις μετά και το πλήρωναν διάφοροι. Ποτέ δεν είχαν γραφτεί αρνητικά σχόλια για μένα», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved