Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκλειστικά στο gossip-tv: «Δεν βλέπω Survivor γιατί βαριέμαι» (video)
Showbiz

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκλειστικά στο gossip-tv: «Δεν βλέπω Survivor γιατί βαριέμαι» (video)

Ο Γιώργος Χρανιώτης φέτος το καλοκαίρι μάλλον δεν θα κάνει διακοπές ή τουλάχιστον πολλές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα.

Το φετινό καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος, στις 12 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι η Αθήνα θα αποτελέσει τη βάση του για τους καλοκαιρινούς μήνες με τον ίδιο να είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει στην εν λόγω θεατρική παράσταση και θα συστηθεί στο κοινό ως Παύλος.

Ο ηθοποιός δε φαίνεται να στεναχωριέται ιδιαίτερα που θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα, καθώς κάνει ένα είδος αυθυποβολής στον εαυτό του, ενώ μας αποκάλυψε το σκεπτικό του κι εμείς το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας σαν μια καλή συμβουλή και γιατί να μην τον ευχαριστήσουμε γι’ αυτό!

Ωστόσο, μοιράστηκε μαζί μας μια άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μας αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχολόγο, καθώς συμμετείχε σε ένα θεατρικό project στο οποίο τα κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από τοξικό και μας έδωσε λεπτομέρειες που αν μη τι άλλο μας προβλημάτισαν!

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας ηθοποιός που εκτός από το θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τον «Αντρέα» που πήρε τη γυναίκα του «Εφτάψυχου» από την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο»! Ο ίδιος αγαπά την τηλεόραση και μάλιστα μας είπε ποιο είδος είναι αυτό που τον ιντριγκάρει πια.

Αφήσαμε λίγο τη δουλειά και περάσαμε στον Γιώργο Χρανιώτη ως σύζυγο.

Τον τελευταίο ένα χρόνο είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Αβασκαντήρα και μας ανέφερε αν εκείνη του βάζει καλή βαθμολογία στα συζυγικά/συντροφικά του καθήκοντα. Μάλιστα, εκείνος έκανε την αυτοκριτική του χωρίς φόβο και πάθος!

Ακόμη, η πατρότητα και η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και μας τόνισε ότι ζηλεύει τις γυναίκες που βιώνουν την κύηση και παράλληλα τις σέβεται γι’ αυτό.

Πριν λίγο διάστημα είχε δηλώσει ότι στο παρελθόν έχει απιστήσει. Αλήθεια, στο άκουσμα αυτής της δήλωσης πώς μπορεί να αντέδρασε η αγαπημένη του ή καλύτερα γιατί εκείνος προέβη σε μια τέτοια δήλωση;

Με τη σύζυγό του

Πριν τρία χρόνια ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετείχε στο Survivor, το οποίο τότε σημείωνε την απόλυτη επιτυχία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον φετινό κύκλο δεν τον παρακολουθεί γιατί βαριέται και εξήγησε τους λόγους με τον δικό του τρόπο.

Η συνέντευξή του στο ακόλουθο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved