Μέμος Μπεγνής: Η συμφιλίωση με τη Φαίη Σκορδά και η «κιτρινίλα» της τηλεόρασης (exclusive video)
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Η συμφιλίωση με τη Φαίη Σκορδά και η «κιτρινίλα» της τηλεόρασης (exclusive video)

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στο gossip-tv για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος. Ο ηθοποιός μίλησε για όσα συμβαίνουν στο χώρο της showbiz με απόλυτη ειλικρίνεια και με πάθος... 

Ο Μέμος Μπεγνής θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Άλσος, του οποίου η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματά του μαζί μας για τη συμμετοχή του στην εν λόγω μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή που θα συντροφεύσει τους Αθηναίους το καλοκαίρι, με τη χαρά του να είναι ολοφάνερη!

O Μέμος Μπεγνής θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά»

Μάλιστα, με μεγάλο ενθουσιασμό τόνισε ότι «ο κόσμος που θα έρθει, θα μαγευτεί, γιατί θα γυρίσει στις ωραίες εποχές του κινηματογράφου και θα φύγει με μια γεύση γλυκιάς νοσταλγίας».

Το περσινό καλοκαίρι ο Μέμος Μπεγνής έκανε τρεισήμισι μήνες διακοπές, κάτι που φέτος δεν πρόκειται να συμβεί. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πώς του φαίνεται αυτή η αλλαγή.

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη για τον ηθοποιό, καθώς πέρα των νέων θεατρικών του υποχρεώσεων τον απολαμβάνουμε και στην τηλεόραση στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο ίδιος δε συνηθίζει να εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο είπε το «ναι» εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

Οι καλλιτέχνες συνηθίζουν να δραστηριοποιούνται και στον χώρο της πολιτικής. Αλήθεια, εκείνον θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο και τι μήνυμα έστειλε στον Αλέξη Γεωργούλη μετά την εκλογή του τελευταίου στην Ευρωβουλή;

Μέμος Μπεγνής

Το κεφάλαιο «τηλεόραση και περιεχόμενο» είναι κάτι που απασχολεί αρκετά τον Μέμο, ενώ έχει εκφράσει –και πρόσφατα μάλιστα- ότι το συγκεκριμένο μέσο κατακλύζεται από προγράμματα χωρίς παιδεία. Μάλιστα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχαν σχολιαστεί οι δηλώσεις του που αφορούσαν τις light εκπομπές και η γνώμη της Φαίης Σκορδά για την τοποθέτησή του είχε πάρει διαστάσεις.

Ο ίδιος δεν δίστασε όμως να κοινοποιήσει δημόσια την άποψή του. Μάλιστα στην αποκλειστική του συνέντευξη στο gossip-tv.gr είπε χαρακτηριστικά για το θέμα:

«Δε φοβάμαι ποτέ να λέω τη γνώμη μου ό, τι και να κοστίζει αυτό. Οι γνώμες είναι για να τις λέμε. Άλλοι συμφωνούν κι άλλοι διαφωνούν… Δεν είναι το επίπεδο του Έλληνα η κιτρινίλα και είναι κακό να τον κάνουμε να κοιτάζει μέσα από μια κλειδαρότρυπα συνέχεια. Αν οι ιθύνοντες εκπαίδευαν τους τηλεθεατές να δουν κάτι που θα τους πήγαινε μπροστά ως ανθρώπους θα το έβλεπαν», είπε μεταξύ άλλων.

Θα ξαναπήγαινε καλεσμένος της Φαίης και ποια η σχέση τους σήμερα;

Τι απάντησε στην ερώτηση που αφορά στην οικογένεια και ποια η γνώμη του για τον θεσμό;

Ο Μέμος Μπεγνής αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved