Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει οικογένεια (photos)
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει οικογένεια (photos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και παράλληλα αποτελεί έναν από τους πιο καυτούς εργένηδες.

Σε συνέντευξή του μίλησε για την οικογένεια, για το αν πιστεύει στο Θεό και για το αν έχει προβλήματα.

Είσαι πολύ δεμένος με την οικογένεια σου...

«Η οικογένεια είναι ο πυρήνας μας και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στην οικογένεια θεωρώ ότι έχουν τις κατάλληλες βάσεις για να επιτύχουν στη ζωή τους καθώς ξέρουν να βάζουν όρια. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν κι αυτά, γιατί πολλά πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει. Βλέπω στον κόσμο ακραίες συμπεριφορές κι αυτό με στενοχωρεί. Ο ένας βγαίνει με το πιστόλι στον δρόμο έτοιμος να σκοτώσει τον οποιοδήποτε, άλλοι βιάζουν παιδάκια... Αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις ανθρώπων με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν γιατί έχουν χαλαρώσει οι οικογενειακοί δεσμοί».

Είσαι επιτυχημένος επαγγελματικά, έχεις την οικογένεια σου στο πλευρό σου και αισθηματικά δύσκολα βρίσκεις κλειστές πόρτες. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί τι προβλήματα έχει ο Κωνσταντίνος;

«Τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Οταν εμφανίζονται στη ζωή σου, είναι για να σου δείξει ο Θεός ότι πρέπει να βρεις τρόπο να τα ξεπεράσεις για να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που επιθυμείς».

Πιστεύεις στον Θεό;

«Πολύ. Πιστεύω σε κάτι για να οριοθετώ κάποια πράγματα μέσα μου. Χωρίς την πίστη σε κάτι σπουδαίο και ανώτερο από εμάς θα τα εκμηδενίσουμε όλα, θεωρώντας πιο σημαντικά το χρήμα ή τη δόξα. Οταν, όμως, πιστεύεις, δεν βάζεις τίποτα παραπάνω από την πίστη σου. Η πίστη είναι διέξοδος».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved