Γιάννης Λάτσιος: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό (photos)
Showbiz

Γιάννης Λάτσιος: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό (photos)

Καιρό είχαμε να δούμε τον Γιάννη Λάτσιο.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε ήταν τον Απρίλιο σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου είχε πάει να διασκεδάσει με την παρέα του στην κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Γιάννης Λάτσιος πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση και όταν οι φωτογράφοι τον είδαν δεν θα μπορούσαν να μην αρχίσουν τα … κλικ.

Δείτε που εντοπίσαμε τον Γιάννη Λάτσιο στην gallery που ακολουθεί:

Ντυμένος casual και αρκετά ευδιάθετος είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και παλιούς του συνεργάτες.

Ο Γιάννης Λάτσιος πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, φροντίζει να περνάει τον χρόνο του κάνοντας πράγματα που τον ευχαριστούν, να βλέπει τα παιδιά του και να πηγαίνουν ταξίδια και συχνά ταξιδεύει μέχρι το Ξυλόκαστρο όπου έχει εξοχικό σπίτι. Εκεί, απολαμβάνει την ηρεμία και το απέραντο γαλάζιο και ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram.

Στο αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου «Έτερος εγώ- Χαμένες ψυχές» όπου βρέθηκε στην παρουσίασή της ο Γιάννης Λάτσιος πρωταγωνιστούν οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολιοπούλου και Φρανσουά Κλουζό. Πρόκειται για πέντε δολοφονίες με κοινό χαρακτηριστικό τα αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων, μπαίνουν στο μικροσκόπιο ενός Καθηγητή εγκληματολογίας, ο οποίος αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο, που τις συνδέει μεταξύ τους. Αναπάντεχοι σύμμαχοί του γίνονται η θεωρία του Πυθαγόρα κι ένας Καθηγητής μαθηματικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved