Μαντώ Γαστεράτου: Ο γάμος της, οι φήμες εγκυμοσύνης και το τέλος της φιλίας με τη Μελιτά (exclusive)
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γάμος της, οι φήμες εγκυμοσύνης και το τέλος της φιλίας με τη Μελιτά (exclusive)

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια πολύ cool τύπισσα με απόλυτα θετική ενέργεια και μαζί της ξέρεις πάντα ότι θα έχει πλάκα.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Όλα λάθος» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Open tv κάθε Σάββατο και Κυριακή και το gossip–tv.gr βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και… ανέκρινε την παρουσιάστρια.

H Μαντώ στο πλατό της εκπομπής «Όλα λάθος» στο Open tv

Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της για τη συμμετοχή της στην εν λόγω εκπομπή και αποκάλυψε ότι αρχικά είχε άγχος, γιατί όλοι της έλεγαν πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι δύσκολος άνθρωπος. Ισχύει άραγε αυτό;

Τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν έχει αναλάβει τη θέση της παρουσιάστριας εκπομπών, όμως εκείνη δεν νιώθει κεντρική παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει ακόμη. Μάλιστα, ανέφερε ότι στην πρώτη της απόπειρα με την καλοκαιρινή εκπομπή «Splash» αισθάνθηκε ότι έκανε μια βουτιά στα βαθιά, ωστόσο αποτέλεσε «μεγάλο σχολείο» για εκείνη, εξηγώντας το γιατί. Ακόμη, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε το ροζ συννεφάκι της, με το οποίο είχε αρχικά προσγειωθεί στον χώρο των media.

Η Μαντώ είναι όμως και σύζυγος

m3.jpg
Με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη

Εκτός όμως από παρουσιάστρια είναι και σύζυγος, αφού εδώ και περίπου εννέα μήνες είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ισηγόνη και εξομολογήθηκε πώς βιώνει τη νέα αυτή συνθήκη στη ζωή της, ενώ παράλληλα μας είπε τι είναι αυτό που κάνουν οι δυο τους για να ανανεώνουν τη σχέση τους!

Είναι παραδοσιακή γυναίκα η Μαντώ, κάτι που της αρέσει πολύ.

«Μ’ αρέσει να του μαγειρεύω, να φτιάχνουμε μαζί τον κήπο μας. Μου αρέσει να τον περιποιούμαι» είπε μεταξύ άλλων, με το πρόσωπό της να λάμπει όσο μιλούσε για τον άντρα της.

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που την αφορά και θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδάκι. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι φήμες που την ήθελαν έγκυο ήταν πολλές. Η Μαντώ μας εξήγησε γιατί διαιωνίστηκαν αυτές οι φήμες και εξομολογήθηκε αν την ενόχλησαν.

Κεφάλαιο Μαντώ Γαστεράτου – Τζένη Μελιτά

Μαντώ Γαστεράτου-Τζένη Μελιτά

Η Μαντώ και η Τζένη Μελιτά έχουν υπάρξει κολλητές φίλες στο παρελθόν και η επαγγελματική τους σύμπραξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τις είχε φέρει ακόμη πιο κοντά. Η φιλία αυτή όμως έκανε τον κύκλο της, ενώ ακόμη και σήμερα αναρωτιόμαστε γιατί έφυγε το for ever από το best friends.

Η Μαντώ έδωσε τη δική της απάντηση και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι πικράθηκε από την συγκεκριμένη έκβαση.

Ποια τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και πού θέλει να πάει διακοπές με τον άντρα της το φετινό καλοκαίρι;

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για όλα αποκελιστικά στο gossip-tv.gr...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved