Κατερίνα Λέχου: Η τηλεόραση, τα realities και οι ανησυχίες της (exclusive video)
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Η τηλεόραση, τα realities και οι ανησυχίες της (exclusive video)

Η Κατερίνα Λέχου ετοιμάζεται να προσθέσει άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της και μίλησε αποκειστικά στο gossip-tv.gr.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά», το οποίο ξεκινάει σήμερα 12 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος και αποτελεί μια φιλόδοξη παραγωγή που υπόσχεται να ψυχαγωγήσει ποιοτικά τους θεατές, ταξιδεύοντάς τους στα όσα διαδραματίζονταν στον ελληνικό κινηματογράφο του παρελθόντος.

Παρά την εμπειρία της μας εξομολογήθηκε ότι έχει πολύ άγχος αλλά και αγωνία παράλληλα.

Η πρόταση της έγινε από το δίδυμο των Ρέππα-Παπαθανασίου με εκείνη να χαρακτηρίζει τις προτάσεις τους «προβοκατόρικες», εξηγώντας το γιατί και με αρκετή δόση χιούμορ. Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι όσοι επιλέξουν να δουν τη συγκεκριμένη παράσταση θα περάσουν «μέλι», αφού αυτό που έχουν ετοιμάσει κυλά όμορφα και ανασύρει μνήμες.

Διακοπές για εκείνη το φετινό καλοκαίρι δεν θα υπάρξουν, ελπίζει όμως να καταφέρει να κάνει μικρές αποδράσεις παρόλο που είναι fan των μεγάλων.

Η Κατερίνα Λέχου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε και στην σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Η ίδια, ωστόσο, είναι μια ηθοποιός που κάνει επιλεκτικές δουλειές και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο και τι ρόλο έχει παίξει η οικογένειά της σε αυτό.

Η ελληνική μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να επανέρχεται. Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα την ηθοποιό, όμως κάνει τη δική της πρόταση με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας.

Τις τελευταίες χρονιές τα reality shows έχουν εισέλθει έντονα στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Προβληματίστηκε η Κατερίνα με αυτήν την εξέλιξη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved