Μετά το MasterChef τι; Τι κάνουν οι παίκτες μετά τον τελικό; (photos)
Showbiz

Μετά το MasterChef τι; Τι κάνουν οι παίκτες μετά τον τελικό; (photos)

Η εμφάνισή τους στο «MasterChef», τούς χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Κάποιοι κατάφεραν να γίνουν πρωτοσέλιδο, είτε λόγω της συμπεριφοράς τους είτε λόγω της ικανότητάς τους στην κουζίνα.

Οι παίκτες του επιτυχημένου παιχνιδιού, σήμερα, συνεχίζουν εκτός τηλεόρασης να κάνουν αυτό που αγαπούν: να μαγειρεύουν!

Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο καθένας από αυτούς;

Ο μεγάλος νικητής
Ο 26χρονος Μανώλης Σαρρής από την Πάρο, που δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής μαζί με τον συγκάτοικο, πρώην συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, έχει υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με το Star, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη συζητά με το κανάλι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία από τη νέα σεζόν.

Η Ελλάδα φέτος αναρωτιέται με... κυπριακή προφορά «εν κουλί;».

Τη φράση που είπε ο Κύπριος παίκτης, Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν είδε το «κουλί» που ετοίμασε ο συμπαίκτης του, Παντελής Βούρος στην κοινή τους δοκιμασία.

Μάλιστα, δήλωσε πως κατοχύρωσε τα διακαιώματα της φράσης που έγινε viral.

Ο εκρηκτικός παίκτης, που τα έλεγε έξω από τα δόντια στο «MasterChef», έχοντας, μάλιστα, έντονη κόντρα με τον συμπαίκτη του, Παντελή Βούρο, πριν από λίγες ημέρες, έκανε την πρώτη του συνεργασία μαζί του στο εστιατόριο που διαθέτει ο δεύτερος στην Κάλυμνο.

Η βραδιά ονομάστηκε «Εν κουλί». Όσο για τον 24χρονο Παντελή Βούρο, λειτουργεί στην Κάλυμνο το δικό του εστιατόριο με την ονομασία «Prego», που άνοιξε το 2007.

Χιλιάδες likes

Ασημίνα Ουστάλλι

Η 24χρονη Ασημίνα Ουστάλλι, ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες του «MasterChef». Η όμορφη παίκτρια, που κατάγεται από την Αλβανία και κατέκτησε την 6η θέση στο παιχνίδι, έχει αρχίσει να αξιοποιεί την αναγνωρισιμότητά της μέσω των social media. Τα χιλιάδες likes που συγκεντρώνει έχουν ως αποτέλεσμα εταιρείες να την εμπιστεύονται για να τις διαφημίσει, με την ίδια να κάνει διαγωνισμούς αλλά και posts. Ήδη ξεκίνησε συνεργασία με κομμωτήριο αλλά και με κέντρο αδυνατίσματος.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, είδε τη ζωή του να αλλάζει με ταχύτητα φωτός. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την προσωπική του ιστορία και, πλέον, έχει ήδη πολλές προτάσεις από την Αθήνα αλλά και την Κρήτη, ενώ η πιο σημαντική ήταν εκείνη που του έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με αποτέλεσμα οι δυο τους να «ψήνουν» συνεργασία.

Πολυσυζητημένη... Σπυριδούλα
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, εξελίχθηκε στην πιο πολυσυζητημένη φιναλίστ του «MasterChef», κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το επόμενο βήμα της.

Η ίδια, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή ένα δικό της μαγαζί εστίασης.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαλιάδας, απ' όπου κατάγεται, ήταν η Ιωάννα Ρέντεση, αφού αποδέχτηκε την πρόταση του πρώην δημάρχου του Δήμου Ηλιδας, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος, όμως, δεν επανεκλέχθηκε.

Σήμερα, αφού πήρε μεγάλη εμπειρία από το «MasterChef», «εργάζεται ως sous chef σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής, ενώ μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Γιώργο, 15 ετών, και την Αναστασία, 9 ετών.

Η Άλκηστις Αλεξάκη, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού «MasterChef», αυτή την περίοδο εργάζεται ως σεφ στο «Elounda Ilion Hotel», ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα του παιχνιδιού, εργάζεται στο εστιατόριο «Al Dente» στο Καλαμάκι.

Ο Πανούλης!
Ο Πάνος Τόγιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο μέχρι τα 18 του. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική στα 16 του.

Μετά τα 18 του ήρθε στην Αθήνα για δύο χρόνια σε μαγειρική σχολή και έπειτα έφυγε για Αγγλία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει κάτι δικό του, εμπνευσμένο από την Αγγλία, όπως αναφέρει στα πιάτα που βάζει στο Instagram.

Το δικό του επιχειρηματικό βήμα έκανε ο Γιώργος Ορφανός, αφού φρόντισε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την αναγνωρισιμότητα που πήρε από την εμφάνιση του στο «MasterChef». Πριν από λίγες μέρες, άνοιξε το δικό του εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα στο Ρέθυμνο, που λέγεται... «Ορφανοτροφείο». Ο Κρητικός σεφ, πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες, χαρακτηρίζεται και για τις φιλανθρωπικές του ανησυχίες και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς είναι συνιδρυτής του οργανισμού «Hope Street», που εδρεύει επίσης στο Ρέθυμνο!

Η Εύα Αμπάν, ήταν η πρώτη που είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά επέστρεψε έπειτα από απόφαση των κριτών με βάση το αποτέλεσμα μιας νέας δοκιμασίας. Η ίδια σήμερα εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο «Ασία - Μικρά Ασία Κεμπάπ», που βρίσκεται στο Παγκράτι.

Από την πλευρά του, ο Θάνος Σπανός, που δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, παρά τη... γοητεία του, εργάζεται σε εστιατόριο στο Κορωπί και μοιράζεται τις συνταγές του με γλυκά στη σελίδα του στο Facebook «Homemade by Thanos Sp».

Τέλος, η Μαρία Τσαπράνη σήμερα εργάζεται στο beach bar «Ma-Giw» στη Χαλκιδική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved