Η κατάθεση ψυχής της Γιώτας Νέγκα για την απώλεια που τη στιγμάτισε
Showbiz

Η κατάθεση ψυχής της Γιώτας Νέγκα για την απώλεια που τη στιγμάτισε

Η Γιώτα Νέγκα σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο νέο δίσκο της και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα.

Υπάρχει ένα τραγούδι που το αγαπάει ιδιαίτερα και εξηγεί τον λόγο που δεν λείπει τις περισσότερες φορές από το πρόγραμμα της.

Ποιο τραγούδι σου δεν λείπει από κανένα πρόγραμμα;

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα τέτοιο. Δεν το λέω κάθε φορά, αλλά το αγαπάω ιδιαίτερα. Πρόκειται για το «Τα τραγούδια που λες» του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου, που για δικούς μου λόγους το αφιέρωσα στον πατέρα μου, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Αυτό το τραγούδι δεν έχει ευτυχήσει να παιχτεί πολύ στα ραδιόφωνα, αλλά έχει ευτυχήσει στα lives. Τον πατέρα μου τον θεωρώ υπεύθυνο για όλα τα τραγούδια που λέω, γιατί εκείνος μου έμαθε το πρώτο μου τραγούδι, το «Κάπου νυχτώνει». Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσω νέο δίσκο και εκεί μέσα θα υπάρχει ένα ακόμα τέτοιο τραγούδι από τα πολύ δικά μου. Το έγραψαν οι Νίκος Μερτζάνος και Νίκος Μωραΐτης και έχει να κάνει με μια ιδιαίτερη συζήτηση που είχα με τον καλό μου φίλο Χρήστο Θηβαίο. Θα έχει τίτλο «Η πανοπλία».

Τι συζητήσατε εκείνη την ήμερα με τον Θηβαίο;

«Βράδυ ήταν, ήμασταν σε μια κοινή συναυλία και δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά. Εκανε και λίγη ψύχρα. Με πλησίασε και ρώτησε τι έχω. Του απάντησα «Τίποτα, μάτια μου, κρυώνω λίγο». Με κοίταξε διεισδυτικά, όπως μόνο ο Χρήστος ξέρει να κοιτάζει, και μου είπε την εξής ατάκα: «Γιωτάκι, είναι σαν να κρυώνεις από μέσα σου». Και αυτό ακριβώς ζήτησα να γραφτεί σε τραγούδι. Γιατί πολλοί άνθρωποι το έχουμε νιώσει και είναι κάτι βαθιά αληθινό. Κάποιος άλλος, εκείνη την ώρα, θα μπορούσε να μου είχε απαντήσει: «Να σου φέρω μια ζακέτα;». Όμως ο Χρήστος κατάλαβε...».

Αυτό που περιγράφεις τώρα δεν είναι λίγο αντιφατικό με όλο αυτό που ζεις σήμερα. Να σε αποθεώνουν χιλιάδες κόσμου, να σου δείχνουν την αγάπη τους με όλους τους τρόπους και εσύ μέσα σου να κρυώνεις...

«Δεν είμαι μόνο αυτή που ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδά. Δεν είμαι μόνο η δουλειά μου και μια επιτυχία στη δουλειά μου. Είμαι και ένας άνθρωπος, που πονάει, που έχει απώλειες αγαπημένων, καθημερινά προβλήματα. Φυσικά και η αγάπη του κόσμου είναι οχύρωση. Και δύναμη για να τα βγάλεις πέρα! Αλλά να, καμιά φορά κάνει λίγο ψύχρα μέσα μας...», ανέφερε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100