Οι αρετουσάριστες φωτό της Ελένης, το τέλος του Τατουάζ και η φωτό με μαγιό της Χρηστίδου
Showbiz

Οι αρετουσάριστες φωτό της Ελένης, το τέλος του Τατουάζ και η φωτό με μαγιό της Χρηστίδου

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για ακόμα μία φορά ενδιαφέρουσα από άποψη θεματολογίας και το gossip-tv.gr κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σας με τις αποκαλύψεις του.

Ποια είναι τα θέματα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και τα αναδείξατε ως κορυφαία για την εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της;

Στην πρώτη θέση σύμφωνα με τα κλικς σας αναδείξατε την Ελένη Μενεγάκη η οποία στα 49 της χρόνια έχει κορμί που θα ζήλευε και μία εικοσάρα! Η Ελένη πήγε στην Άνδρο και δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό από την αγαπημένη της παραλία στο instagram και όλοι εξεπλάγην με το κορμί «λαμπάδα» που διαθέτει!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το τέλος του Τατουάζ. Οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών πρόδωσαν το μεγάλο φινάλε! Λίγο πριν το τέλος του «Τατουάζ», οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μας έδωσαν μία γεύση από το τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς του Alpha και σίγουρα το φινάλε θα μας καθηλώσει!

Στην τρίτη θέση πάλι ένα θέμα του «Τατουάζ». Μια φωτογραφία του Νίκου Πολυδερόπουλου στα social media προκάλεσε μεγάλο σάλο. Η εικόνα του ηθοποιού με στιλέτο στο χέρι έκανε τον γύρο του διαδικτύου και απέσπασε σχόλια που μόνο θετικά δεν ήταν.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το θέμα με το ζευγάρι που ακύρωσε το γάμο του τελευταία στιγμή. Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έκανε όνειρα για τον γάμο του και μάλιστα είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα, αποφάσισαν ν’ ακυρώσουν το μυστήριο. Όμως το ζευγάρι με ανάρτησή τους διέψευσε το δημοσίευμα και τόνισε πως δεν έκαναν καμία προετοιμασία για γάμο και είναι μια χαρά!

Tέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό και έδειξε τις ατέλειές της. Η παρουσιάστρια έχει ακούσει στο παρελθόν πολλά για το σώμα της και τα κιλά της, όμως, εκείνη δίνει την απάντησή της με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved