Ο Μουτσινάς τρόλαρε τη Χρηστίδου για την ρετουσαρισμένη φωτό της και η Σίσσυ απάντησε on air! (Vid)
Showbiz

Ο Μουτσινάς τρόλαρε τη Χρηστίδου για την ρετουσαρισμένη φωτό της και η Σίσσυ απάντησε on air! (Vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς τρόλαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου για την ρετουσαρισμένη φωτογραφία της με μαγιό και η Σίσσυ απάντησε on air!

O Νίκος Μουτσινάς τρόλαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου για το... χαμένο δάχτυλο σε φωτογραφία που πόσταρε με μαγιό και έδειξε τις ατέλειές της.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε πολύ καλή αφορμή για να... τρολάρει την όμορφη παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή του Για την Παρέα.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός όχι μόνο αναφέρθηκε εκτενώς στην... απώλεια του δαχτύλου της αλλά δεν έκρυψε και την... αγωνία του για να βρεθεί και να μη νιώθει πλέον... ατελής, όπως είχε γράψει η ίδια στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αφιέρωσε στη Σίσσυ και... τραγούδι για το... χαμένο δάχτυλό της, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα... βρεθεί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» έδειξε τα χέρια της και άρχισε να μετρά τα δάχτυλά της. Η παρουσιάστρια απάντησε για τη φωτογραφία και το χαμένο δάχτυλό της… Τι είπε για τον Νίκο Μουτσινά που την τρόλαρε; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved