Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να κάνω και κάτι τηλεοπτικό»
Showbiz

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να κάνω και κάτι τηλεοπτικό»

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και έκανε διάφορες αποκαλύψεις, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως θα ήθελε να κάνει και κάτι τηλεοπτικό.

Ποια είναι τα σχέδια σου από εδώ και πέρα;

Θέλω να ξαναμπώ στην κουζίνα, στο ρυθμό που ήμουν πριν. Θα μετακομίσω στην Αθήνα και θέλω να βρω κάτι πολύ όμορφο να δουλέψω. Δεν με απασχολεί να είμαι εγώ η αρχηγός, να είμαι η σεφ, ντε και καλά. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάτσω δίπλα σε έναν σεφ και να μάθω κι άλλα πράγματα. Επειδή μου αρέσει πολύ και η τηλεόραση. Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να κάνω και κάτι τηλεοπτικό.

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις;

Συζητάω κάτι για την Αθήνα, αλλά όχι τηλεοπτικό. Αρχίζουν και χτίζονται κάποιες βάσεις, σιγά σιγά, δεν βιάζομαι, γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό και δεν θέλω να πάρω βιαστικές αποφάσεις.

-Γράφτηκε ότι σου έχει γίνει πρόταση και για την τηλεόραση...

Κάπου γράφτηκε και ότι είμαι ράκος ψυχολογικά και πεθαίνω σε λίγες μέρες. Επίσης, ότι πούλησα σταριλίκια και νταβατζιλίκια στην τηλεόραση! Όχι, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved