Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θέλω να κάνω παντρευτώ και να κάνω οικογένεια άμεσα»
Showbiz

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θέλω να κάνω παντρευτώ και να κάνω οικογένεια άμεσα»

Η “ραδιούργα” Νταίζη των « Μυστικών της Εδέμ» ή κατά κόσμο γλυκιά Μαριάννα Πολυχρονίδη μιλάει για τις εξελίξεις στη σειρά και για το αν θα ντυθεί νυφούλα σύντομα.


Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η συμμετοχή σας στα «Μυστικά της Εδέμ»;

«Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω πιο βαρύ πρόγραμμα και έχω συνηθίσει να με σταματούν στο δρόμο και να με βρίζουν όσοι παρακολουθούν τη σειρά».


Ποια ήταν η αντίδρασή σας όταν σας πρότειναν να υποδυθείτε το ρόλο της «Νταίζης»;
«Η «Νταίζη» μου γέννησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία φοβήθηκα για το αν θα τα κατάφερνα με ένα κόντρα ρόλο σε ότι είχα κάνει μέχρι τότε στη τηλεόραση και από την άλλη χάρηκα πάρα πολύ που με εμπιστεύτηκαν να παίξω κάτι διαφορετικό. Πιο πολύ φοβήθηκα για το αν θα το δεχόταν ο κόσμος, που καλώς ή κακώς σε συνδέει με τους ρόλους τους οποίους έχεις υποδυθεί στο παρελθόν».


Θα μπορούσατε να αφήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα την τηλεόραση και να αφοσιωθείτε στο τραγούδι;
«Φυσικά! Αν και σίγουρα θα μου στοίχιζε οικονομικά, πιστεύω ότι είναι καλό να παίρνεις μία απόσταση και να κάνεις ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, αφενός φθείρεσαι εσύ και αφετέρου βαριέται και το κοινό. Μετά το τέλος των «Μυστικών» , που είναι καθημερινό δεν θα ήθελα να κάνω κατευθείαν τηλεόραση».


Υπάρχει κάτι μικρό που μπορείτε να μας αποκαλύψετε για τις προσεχείς εξελίξεις στη σειρά;
Ο “άνδρας μου” , ο “Δημήτρης Μπέλος” όσε “κλισέ” κι αν ακουστεί, δεν είναι αυτός που φαίνεται. Θα αρχίσει μάλιστα να δείχνει το άλλο του πρόσωπο αμέσως μετά το γάμος μας και θα ανατρέψει τελείως το μικρόκοσμο της “Νταίζης” .


Σκέφτεστε σοβαρά το γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού;
«Πάρα πολύ!»


Να περιμένουμε δηλαδή σύντομα τα χαρμόσυνα νέα;
«Τουλάχιστον αυτή την σεζόν δεν παντρεύομαι! Δεν θα ήθελα όμως να καθυστερήσω το concept του γάμου και οικογένειας για πολύ καιρό ακόμα»
Πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved