Η αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη η Καστάνη...» (Vid)
Showbiz

Η αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη η Καστάνη...» (Vid)

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε πρώτη φορά για τους λόγους που η Ελένη Καστάνη αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή τι συνέβη λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και αποχώρησε η Καστάνη και στη θέση της θα δούμε την Βίκυ Σταυροπούλου!

Συγκεκριμένα είπε: «Το γεγονός είναι ότι κάποια στιγμή, 10 μέρες πριν την πρεμιέρα, η Ελένη, για προσωπικούς της λόγους, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση. Όχι, δεν τσακώθηκε με κανέναν. Υπήρχε μια, ας πούμε, δυσφορία… Ξέρεις, στο θέατρο παίζεις με την ψυχή σου. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά πράγματα που ενδεχομένως να μην σου ταιριάζει αυτό, το άλλο, ο ρόλος ο συγκεκριμένος ή να θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Υπήρχε μια τέτοια διάθεση καιρό, εμείς κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας, και ο όλος ο θίασος και ο σκηνοθέτης και η παραγωγή, να το απαλύνουμε όλο αυτό.»!

Και τόνισε: «Νομίζαμε ότι έχει βρει τον δρόμο του μέχρι που την περασμένη Δευτέρα ανακοίνωσε στην παραγωγή ότι δυστυχώς δεν μπορεί να είναι και πρέπει να φύγει. Όπως μου είπε η ίδια στο τηλέφωνο, που με πήρε αμέσως μετά την ανακοίνωσή της ότι θα αποχωρήσει, κλαίγοντας και σε πολύ άσχημη κατάσταση μου ζητούσε συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη, μου είπε ότι ξέρει τι άσχημη κατάσταση δημιουργεί, αλλά δεν μπορούσε να το αντέξει αυτό. Κι εγώ της είπα ότι πράγματι είναι μια μεγάλη σύγχυση αυτή που δημιουργείται σε όλο το θίασο, αλλά συμμερίζομαι το γεγονός ότι δεν το αντέχει αυτό.»!

Και υπογράμμισε: «Διαβάσαμε με έκπληξη στο θίασο μια δήλωση που υποτίθεται, και λέω υποτίθεται γιατί δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, μια δήλωση της Ελένης που είπε ότι δεν είναι μόνο οικονομική κρίση, είναι και κρίση αξιών. Αυτό όταν το διαβάσαμε, όλοι μας αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που εννοούσε, αν όντως το είπε έτσι η Ελένη. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να είναι αυτό. Η πραγματική κρίση, πάντως, είναι ότι η παράσταση έμεινε ξεκρέμαστη. Ευτυχώς βρέθηκε η Βίκυ… Επειδή κινδύνευε να τιναχτεί η παράσταση στον αέρα και η δική μας περιοδεία, αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved