Τριαντάφυλλος: Τα νέα «καρφιά» στη Σκορδά: «Mη με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκπομπούλα σου…» (Vid)
Showbiz

Τριαντάφυλλος: Τα νέα «καρφιά» στη Σκορδά: «Mη με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκπομπούλα σου…» (Vid)

Νέα κόντρα στη showbiz! Ο Τριαντάφυλλος τα έχωσε ξανά στην… Φαίη Σκορδά!

Αφορμή για να πυροδοτηθεί μία τέτοια ατμόσφαιρα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή, γεμάτη ένταση και θυμό, στάθηκε η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Για την παρέα. Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε... πρώτο φόντο και τον ίδιο να σχολιάζει ότι ήταν αψεγάδιαστη και θεά.

H Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό του τα έχωσε και είπε: «Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!».

Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι θα κινηθεί νομικά και η Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δεν ξαναανέφερε τίποτα για το εν λόγω συμβάν!

Ο Τριαντάφυλλος χθες αργά το βράδυ δημοσίευσε ένα βιντεάκι από συναυλία του και έγραψε: «Αφιερωμένο στη Νατάσα μου @natasatheodoridou!!! Και εσύ @fayskorda μην με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκπομπούλα σου όπως βλέπεις δεν χρειάζεται !!! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη την τόσο μεγάλη σας αγαπάω !!!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved