Ελένη: Το μήνυμα που την εξόργισε: «Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις αυτό είναι»!
Showbiz

Ελένη: Το μήνυμα που την εξόργισε: «Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις αυτό είναι»!

Η Ελένη Μενεγάκη πού να το φανταζόταν ότι θα δημοσίευε μία φωτογραφία της τόσο κοντινή που θα έδειχνε πώς πραγματικά είναι το σώμα της και θα της έγραφαν ότι έχει κάνει ρετούς!

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει αποκαλύψει ότι ουδέποτε έχει κάνει επεξεργασία σε φωτογραφίες της, μόνο σε κάποιες φωτογραφίες βάζει περισσότερη φωτεινότητα, τίποτα άλλο δεν πειράζει στις φωτογραφίες της και τρανή απόδειξη είναι η σημερινή και πρώτη φωτογραφία της Ελένης.

Η Ελένη λοιπόν πόσταρε μία φωτογραφία της με μπικίνι και μας έδειξε πώς είναι πραγματικά το κορμί της. Η παρουσιάστρια στα 49 της και μετά από τέσσερις γέννες έχει άψογη σιλουέτα και δεν διστάζει να δείξει και τις ατέλειές της μιας και δεν έχει κοιλιακούς φέτες!

Follower της Ελένης Μενεγάκη έκανε λόγο για κακό photoshop με την παρουσιάστρια να απαντάει.

«Κακό φωτοσοπ...λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα» σχολίασε διαδικτυακός φίλος της Ελένης! Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

Και δεν ήταν το μόνο μήνυμα… της έστειλαν πολλοί φίλοι της μηνύματα, φυσικά μόνο κολακευτικά, και εκείνη απάντησε χωρίς κανένα κόμπλεξ!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved