Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτό με τον Μάκη και τα παιδιά- Αγκαλιασμένοι πάνω σε καρότσα (Photo)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτό με τον Μάκη και τα παιδιά- Αγκαλιασμένοι πάνω σε καρότσα (Photo)

'Άλλος με την καρότσα της Ελένης Μενεγάκη για τη θάλασσα; 

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και δεν διστάζει να ποζάρει στο φακό!

Ερωτευμένοι σαν έφηβοι και αγκαλιασμένοι πάνω σε μια καρότσα ενός αγροτικού πηγαίνουν στη θάλασσα.

Η Ελένη φορά ένα κόκκινο μαγιό και το αγαπημένο της κοντό σορτσάκι και ποζάρει με τον άντρα της ζωής της. Φυσικά στην καρότσα δεν είναι μόνοι της, αλλά είναι και τα παιδιά της παρουσιάστριας και φίλοι των παιδιών της. Η Ελένη όπως πέρυσι έτσι και φέτος κάνει διακοπές με φίλους της.

Η παρουσιάστρια παρέμεινε πιστή στα λόγια της μιας και είχε πει ότι όλο το καλοκαίρι θα δημοσιεύει φωτογραφίες της και insastories.

Η Ελένη είχε πει: «Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!

Η παρουσιάστρια πιο ευτυχισμένη από ποτέ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με τον Μάκη και τα παιδιά πάνω σε μία καρότσα!

Δείτε την πιο όμορφη φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η Ελένη από την καθημερινότητά της και το μήνυμα με αρκετή δόση χιούμορ!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved