Βίκυ Σταυροπούλου: «Καμαρώνω την κόρη μου γιατί δουλεύει σκληρά» (photos)
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Καμαρώνω την κόρη μου γιατί δουλεύει σκληρά» (photos)

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνεργάζεται με την κόρη της Δανάη Μπάρκα

Η ηθοποιός την καμαρώνει για τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής και την στηρίζει , αφού βλέπει ότι κάνει πολλές προσπάθειες για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Μίλησε μου για το έργο του Μποστ...

«Είναι ένα εξαιρετικό έργο, ένα μικρό διαμάντι του Μποστ. Ένα από πιο αστεία, σχεδόν σπαρταριστά έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, γραμμένο στον προσφιλή του δεκαπεντασύλλαβο. Μια ξεκαρδιστική παρωδία ηθών, βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά. Η Μαρία η Πενταγιώτισσα, κατά κόσμον Μαρία Δασκαλοπούλου, ήταν γνωστή στο χωριό της Πενταγιοί Φωκίδας για τις ερωτικές της περιπέτειες. Εραστές και αγαπητικοί δημιουργούσαν συχνά επεισόδια, ενώ η ίδια θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πρώτες φεμινίστριες στην Ελλάδα. Ο λαός τραγούδησε την ομορφιά και τα ερωτικά της καμώματα: «Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια. Μαρίτσα Πενταγιώτισσα, μωρή δασκαλοπούλα/εσύ τα 'καμες ούλα». Με όχημα την ιστορία της θρυλικής Μαρίας του τόπου μας ο Μποστ και πάντα «σε ζωντανή σύνδεση» σαρκάζει τους θεσμούς και αμφιβάλλει για τη νέα κοινωνική πραγματικότητα. Ο Μάνος Καρατζογιάννης που έκανε τη σκηνοθεσία, υπέγραψε και τη δραματουργική επεξεργασία με μεράκι, αλλά και με αποτελεσματικότητα»

Μαζί στη σκηνή, λοιπόν, με την ταλαντούχα κόρη σου που «ανθίζει» υποκριτικά...

«Ναι και την καμαρώνω πολύ, γιατί δουλεύει σκληρά και δίνει σάρκα και οστά στα όνειρα της ανεβάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Κάναμε διάφορα σχέδια για το πρώτο μας θεατρικό «πάντρεμα», για το οποίο πρέπει να σου πω πως είχε αντιστάσεις. Ενώ με τον Χρήστο έπαιξε εύκολα, με μένα έκανε νάζια και να που η μοίρα μας έριξε μαζί χωρίς καν να το καταλάβουμε. Το χαίρομαι πάρα πολύ... Είναι ταλαντούχα και πολύ καλό πλάσμα. Ευαίσθητο, γλυκό και πολύ δυναμικό» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved