Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η «φυγή» της κόρης του στο εξωτερικό και η απώλεια που του στοίχισε (photos)
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η «φυγή» της κόρης του στο εξωτερικό και η απώλεια που του στοίχισε (photos)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένιωσε την απώλεια σε μικρή ηλικία. 

Ο τραγουδιστής εξηγεί γιατί τα παιδιά που πάνε στα talent shows δεν κάνουν καριέρα και γιατί η κόρη του αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό. Τέλος, αναφέρθηκε στη διεθνή καριέρα που ήθελε να κάνει αλλά δεν τα κατάφερε.

Πως εξηγείτε, όμως, ότι οι νέοι άνθρωποι συνεχίζουν να πηγαίνουν σε talent show ενώ, ιδίως τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν έχει καταφέρει να κάνα καριέρα;

«Είναι ακριβώς όπως το λέτε. Αυτό είναι πρόβλημα! Πάνε γιατί όλοι έχουν όνειρα και τα όνειρα δεν κοστίζουν. Καλό είναι να έχεις όνειρα, αλλά η αγορά είναι μικρή»

Γι’ αυτό αποφάσισε η κόρη σας να φύγει στο εξωτερικό;

«Ναι, τελείωσε τις σπουδές της στον κινηματογράφο. Τα παιδιά, όπου νομίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν καλύτερα και να κερδίσουν, εκεί πρέπει να πάνε. Δεν εννοώ μόνο οικονομικά. Βέβαια, με προβληματίζει ότι οι νέοι φεύγουν από εδώ. Μακάρι να γίνει μια χώρα η Ελλάδα που να μπορεί να κρατήσει τα παιδιά της»

Πάντως γνωρίζω σα κι εσείς ονειρευόσασταν μια διεθνή καριέρα;

«Ναι, με απασχολούσε όταν ήμουν πιτσιρικάς γιατί ήθελα να κάνω ένα ροκ συγκρότημα που θα είναι διάσημο παντού. Δεν το καταφέραμε αυτό. Καταφέραμε αυτά που καταφέραμε και είναι μια χαρά. Όταν κάθισα κι έκανα την αυτοκριτική μου, είπα «Ό,τι έκανες ήταν καλό!». Δεν χάλασε ο κόσμος που δεν έκανα διεθνή καριέρα. Είμαι ικανοποιημένος και τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Δεν έχω ξεπουλήσει τόσο πολύ αυτά που πίστευα»

Μπήκατε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείτε αν γίνατε καλύτερος πατέρας από τον πατέρα σας;

«Τον πατέρα μου τον θαύμαζα, αλλά τον έχασα όταν ήμουν πολύ μικρός και δεν μπορούσα να καταλάβω το μέγεθος της αξίας του. Μετά το κατάλαβα. Εγώ ήμουν δώδεκα κι εκείνος ήταν πολύ νέος, όταν «έφυγε». Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και τρομερός πιανίστας. Εκ των υστέρων, ανακάλυψα ότι τα πράγματα που είχε γράψει ήταν εκπληκτικά. Από εκεί και πέρα εγώ διάλεξα έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο»

Οι απώλειες αποτέλεσαν έμπνευση;

«Έτσι είναι η ζωή. Συνυπάρχεις μ' αυτά. Δεν βγήκαν βέβαια στη μουσική μου. Κάποιες στιγμές, είσαι λίγο πιο σκοτεινός ανάλογα με τις συνθήκες και τη διάθεση. Έτσι πάνε αυτά. Αλλά δεν γίνεται ό,τι τραβάς σπίτι σου, να το κάνεις τραγούδι. Είναι ανάλογα με την καταθλιψάρα που έχει ο καθένας και πως την διαχειρίζεται» εξήγησε στο Full.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved