Σπυροπούλου: Tολμά και μας δείχνει τις ατέλειές της - Οι αρετουσάριστες φωτό με μαγιό (Photos)
Showbiz

Σπυροπούλου: Tολμά και μας δείχνει τις ατέλειές της - Οι αρετουσάριστες φωτό με μαγιό (Photos)

Τέρμα τα ψέματα, έτσι είναι το κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η παρουσιάστρια πρώτη φορά τολμά και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και δείχνει τις ατέλειές της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό και μας έδειξε πώς είναι πραγματικά το σώμα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία προσπαθεί να διατηρείται σε φόρμα κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν έχει αψεγάδιαστο κορμί αλλά είναι ακομπλεξάριστη γυναίκα και μπράβο της!

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε χάσει 10 ολόκληρα κιλά, τα οποία την "βασάνιζαν" για αρκετό καιρό, όμως φαίνεται ότι κάποια κιλάκια τα πήρε ξανά!

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μιλήσει δημόσια τόσο για τις διατροφικές της συνήθειες ενώ συχνά αυτοτρολάρεται για τα παραπάνω κιλάκια της.

Μάλιστα, η Queen Ντίνα έχει απαντήσει και σε πικρόχολα σχόλια διαδικτυακών φίλων της για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της. Όπως για παράδειγμα, όταν μία διαδικτυακή της φίλη, της έγραψε: «Νομίζω πως πρέπει να χάσει κανα κιλό… με τόσα φίλτρα.. και πάλι»,

Και η παρουσιάστρια της απάντησε: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές».

Η Κωνσταντίνα έχει αναφέρει σε συνέντευξή της για το κορμί της: «Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν μια μέρα έχεις φάει λίγο παραπάνω. Αυτά είναι τα κιλά σου, αυτό είναι το σώμα σου σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές. Πρέπει να το αποδεχθείς γιατί εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινόμαστε όλοι ίδιοι και να είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε. Από τη φύση μας είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Δείτε πώς είναι πραγματικά το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου χωρίς ρετούς και φίλτρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved