Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μένει στις αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό… ανεβάζει και βίντεο!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μένει στις αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό… ανεβάζει και βίντεο!

Τέλος τα ψέματα! Έτσι είναι πραγματικό το κορμί της λαμπερής Σίσσυς Χρηστίδου!

Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» εδώ και λίγο καιρό δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό και χωρίς κανένα ρετούς και φίλτρα. Στα 38 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα αγόρια, η Σίσσυ τολμά να δείξει πώς είναι το κορμί της.

Η παρουσιάστρια μετά από μία δύσκολη χρονιά, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, έχει μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στην Μεσσηνία και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Κόστα Ναβαρίνο. Η Σίσσυ Χρηστίδου φορά συνέχεια το μαγιό της και περνάει όλη την ημέρα της στην πισίνα, κάνοντας δροσερές βουτιές και ηλιοθεραπεία και φυσικά έχει δίπλα της τα δύο παιδιά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για φέτος που είχε ποστάρει στο instagram πριν λίγες μέρες, απεικονίζεται πάνω σε μία αιώρα και είχε στείλει το μήνυμά της σε όλες τις φίλες της: «Είσαι ατελής... Μην ξεχνάς, είσαι πανέμορφη" δίνοντας γερές δόσεις τόνωσης και αισιοδοξίας σε γυναίκες που ίσως δεν νιώθουν καλά με το σώμα τους».

Δείτε πρώτοι τα βίντεο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου και μας έδειξε το πληθωρικό κορμί της! Μπράβο Σίσσυ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved