Δημήτρης Παπανώτας: Το πρώτο του μήνυμα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Alpha (Photos)
Showbiz

Δημήτρης Παπανώτας: Το πρώτο του μήνυμα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Alpha (Photos)

Το πρωί της Παρασκευής (5 Ιουλίου) ανακοινώθηκε η αποχώρησή του Δημήτρη Παπανώτα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή Happy Day μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ευχαριστήσει και δημόσια όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους επί χρόνια συνεργάστηκε και δούλεψε μαζί τους.

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν… και ελπίζω να μείνουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα… Σας ευχαριστώ πολύ για τα πέντε happy years χρόνια. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha παρόλο που φεύγω. Από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…», είπε στον αέρα της εκπομπής ο ίδιος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόκειται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να βρεθεί σε άλλο μεγάλο κανάλι στο πλευρό μεγάλου παρουσιαστή.


«Κάθε τέλος είναι και μία καινούργια αρχή. Σαφώς. Αρχή με αισιοδοξία και ελπίδα για το καλύτερο, καλπάζοντας προς το μέλλον.
Όμως κάθε τέλος είναι κι ένα πένθος. Ειδικά αν αυτό το τέλος οφείλεται σε άνωθεν παράγοντες... όταν δεν μπορείς να ελέγξεις την πορεία προς το προδιαγεγραμμένο μοιραίο...

Δε θα κρύψω τη λύπη μου που δε μου έμεινε άλλη επιλογή από την αποχώρηση από τον alpha. Ένα κανάλι που με χόρτασε και το χόρτασα επιτυχίες, δυνατότητες και ευκαιρίες», γράφει μεταξύ άλλων ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved