Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ο γιος τους έγινε ενός- Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό μήνυμα (pics)
Showbiz

Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ο γιος τους έγινε ενός- Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό μήνυμα (pics)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που όλο μεγαλώνει.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και το βλέπουμε σε καθημερινή βάση μέσα από τα social media, αφού η Ζέτα Θεοδωροπούλου τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση και εκφράζεται με όμορφα λόγια τόσο για τον σύζυγό της όσο και τα παιδιά τους.

Πριν λίγες μέρες, βάφτισαν τον γιο τους Κωνσταντίνο και χθες γιόρτασαν τα πρώτα του γενέθλια με ένα πάρτι υπερπαραγωγή όπως μας έχει συνηθίσει η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου στην gallery που ακολουθεί:

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρθηκε στην οικογένειά της και εξέφρασε τα συναισθήματά της καθώς σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

«Το καλοκαίρι είναι περίοδος γιορτών κ γενεθλίων για την οικογένειά μας ..και έχουμε πορεία ακόμα έως το τέλος του!Ο Ιούλιος φέτος μας αξίωσε να γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου μας,περιμένοντας και το νέο μέλος μας!Το κεράκι το σβήσαμε όλοι μαζί και ευχή γονιών προς το παιδί μας μέχρι να μπορέσει εκείνο να εύχεται για τα γενέθλιά του ότι προσωπικό θέλει,είναι να έχει την υγεία του,το μεγαλύτερο αγαθό στη ζωή και εμείς του εξασφαλίζουμε την αγάπη κ τη φροντίδα μας!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν(συγγενείς και φίλους) κ σε αυτή μας τη χαρά και μας τίμησαν να τη μοιραστούμε μαζί τους..
Την ίδια ημέρα σβήσαμε και την τούρτα στον παππού μας τον Βασίλη,που έχει ίδια ημέρα γενέθλια με τον εγγονό και αλλάζουμε κ σε εκείνον πάνα εκτός τον Κωνσταντίνο,καθότι είναι ένας ευτυχισμένος παππούς!
Να σε χαιρόμαστε παπάκι μου.
Και του χρόνου να ειμαστε καλά να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί» έγραψε στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved