Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι κρατά ζωντανό τον γάμο της 20 χρόνια μετά (photos)
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι κρατά ζωντανό τον γάμο της 20 χρόνια μετά (photos)

Η Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της Έντι, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. 

Η ηθοποιός προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι από τις περιπτώσεις που ο φωτογραφικός φακός τους συναντά σπάνια.

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε τι είναι αυτό που κρατάει ζωντανό τον γάμο της.

Θα προλάβεις να κάνεις καθόλου διακοπές;

« Ευτυχώς, ναι, γιατί δεν έχω σταματήσει να τρέχω από το θέατρο στα γυρίσματα της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», που χάρηκα πολύ. Έχουμε 40 πιάτσες με το «Toc Toc» και έτσι θα έχω τον χρόνο να φορτίσω τις μπαταρίες μου με την οικογένεια μου, την οποία λατρεύω πραγματικά»

Πρόπερσι, με την πολύ μεγάλη περιοδεία του «Ζορμπά», σε είχαν χάσει από το σπίτι...

«Έχουν αντοχές και υπομονή. Τώρα θα λείψω πολύ λιγότερο και θα γυρίσω σε αυτούς. Σημασία έχει ότι υπάρχει πολλή αγάπη σε αυτό το σπίτι. Αληθινή, μεγάλη αγάπη, που με γεμίζει δύναμη. Αυτή είναι που με κρατάει τόσα χρόνια -περίπου 20 πια- με τον Έντι. Όσες δυσκολίες και να βρεθούν στον δρόμο, τις ξεπερνάμε μαζί με την αγάπη μας. Η αγάπη δίνει λύση σε όλα»

«Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», είναι ο τίτλος του έργου στο οποίο θα σε δούμε τον χειμώνα.

«Βγαλμένος από τη ζωή! Ψέματα λέω; Πρόκειται για μια εξαιρετική γαλλική κωμωδία -που μετέφρασε ο Αντώνης Γαλέος και σκηνοθετεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και έχω μεγάλη χαρά που θα παίξω μαζί του, έχοντας πλάι μας τους Κρατερό Κατσούλη και Ευαγγελία Μουμούρη. Πρόκειται για την παράσταση-ύμνο στην τοξική φιλία: στον φθόνο, στο ψέμα, στην προδοσία και στην υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας. Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες μπλέκουν τις γραμμές φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φτάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο φίλοι όσο πίστευαν. Πολύ γερό έργο!»

Η τοξικότητα κάνει μεγάλη ζημιά παντού...

« Πολύ μεγάλη και πρέπει να αποφεύγουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα τοξικά πλάσματα, που δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας» αποκάλυψε στην Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved