Παναγιώτα Βλαντή: «Ο χρόνος από μικρή με άγχωνε» (photos)
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο χρόνος από μικρή με άγχωνε» (photos)

Ο χρόνος αγχώνει την Παναγιώτα Βλαντή, όπως και τις περισσότερες γυναίκες.

Η ηθοποιός είναι συμφιλιωμένη μαζί του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Θέλει να μεγαλώνει όμορφα, ωστόσο χρησιμοποιεί κρέμες για να φροντίζει την επιδερμίδα της.

Το χρόνο τον φοβάσαι;

«Ο χρόνος από μικρή με άγχωνε. Και όσο μεγαλώνω, με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Αν θα προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Όσον αφορά το θέμα της ομορφιάς, οκ, μεγαλώνουμε αλλά δεν θα ήθελα να κάνω πράγματα σε εμένα που να είναι ψεύτικα επάνω μου. Είναι κάτι το οποίο με φοβίζει και με τρομάζει. Και δεν θα ήθελα επ' ουδενί να χήσω την πλαστικότητα του προσώπου μου. Την εκφραστικότητα μου»

Γιατί κάποιες γυναίκες παρασύρονται σε αυτό το κομμάτι; Ακόμα και σε μικρή ηλικία;

«Δεν ξέρω. Πολλά είναι στη μέση. Είναι και προσωπικά, είναι και κοινωνικά τα θέματα. Είναι το πως μεγαλώνουμε και το πώς μας επιτάσσει η κάθε εποχή να είμαστε. Τα περιοδικά, το lifestyle της εποχής... Έχει να κάνει με τη δουλειά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου, τη δουλειά που έχεις κάνει με την οικογένεια σου. Μπορεί όντως να πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα, όταν κάτι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, είμαι υπέρ του να το κάνεις. Εγώ λέω απλώς, όχι στις υπερβολές. Και θα πρέπει κάπου να έχεις και ένα σταμάτημα. Γιατί είναι κάτι με το οποίο μπαίνει σε έναν κυκεώνα και μετά λες τι γίνεται, τι κάνω; Το χάνεις κάπου το παιχνίδι;»

Έχεις κάνει κάτι επεμβατικό; Όχι φυσικά ότι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

«Όχι δεν έχω κάνει. Δεν ξέρω αν χρειάζομαι ή όχι, δεν έχω κάνει! Φαντάζομαι ότι αν θα το κάνω θα το καταλάβετε. Εννοείται ότι έχουν βγει πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να τα κάνεις, να περιποιείσαι τον εαυτό σου, το δέρμα σου και το σώμα σου αρκεί να μη φτάσεις στην υπερβολή»

Φαντάζομαι έχεις άκουσα για το κίνημα #metoo που αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση, ποια είναι η άποψη, σου γι' αστό;

«Τη σεξουαλική παρενόχληση δεν τη συναντάς μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι κάτι που το συναντάς παντού. Απλά στον καλλιτεχνικό έχει βγει προς τα έξω πιο πρόσφατα και έχει γίνει πιο γνωστό. Υπάρχει και το αντίθετο. Από τις γυναίκες στους άνδρες. Συνήθως γίνεται στις γυναίκες, αλλά το συναντάς και στα δυο φύλα. Θεωρώ άσχημο να χρησιμοποιείς κάτι τόσο όμορφο όπως είναι ο έρωτας, το σεξ για να πετύχεις άλλα πράγματα, για να παρενοχλήσεις κάποιον, να του υποσχεθείς κάτι, με αυτό το μέσο. Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο να χρησιμοποιείς μια τέτοια ωραία αίσθηση, για να πετύχεις κάτι άλλο. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Όπως με ενοχλεί και η κακοποίηση. Γενικά πρέπει να μιλάνε και οι άντρες και οι γυναίκες. Και στην κακοποίηση να μιλάνε, όχι μόνο στη σεξουαλική παρενόχληση. Γιατί έτσι αποδυναμώνεται ο θύτης» εξήγησε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved