Μαρία Ηλιάκη: Ρωτά δημόσια τον σύντροφό της να απαντήσει πότε θα παντρευτούν! (Photos)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ρωτά δημόσια τον σύντροφό της να απαντήσει πότε θα παντρευτούν! (Photos)

Πότε επιτέλους θα παντρευτεί η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η ίδια η παρουσιάστρια και influencer προκάλεσε τον αγαπημένο της, Στέλιο να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους πότε θα γίνει ο γάμος!

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν οι φήμες περί επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέλιο Μανουσάκη, που είναι γιατρός στην Ζυρίχη;

Η παρουσιάστρια και fashion blogger, Μαρία Ηλιάκη είχε παρενέβη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε με την εδώ και χρόνια φίλη της Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας πλάκα. Η πλάκα αυτή είχε επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στον δήθεν επικείμενο γάμο της Μαρίας Ηλιάκη με τον γυναικολόγο σύντροφό της και μάλιστα η μέλλουσα νύφη έλεγε με χιούμορ "Παντρεύομαι και χρειάζομαι τα σανδάλια του Κρατερού και το νυφικό της Κατερίνας".

Από εκεί και μετά άρχισαν και τα δημοσιεύματα που ήθελα Ηλιάκη και Μανουσάκη να ετοιμάζουν με χαρά την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

Η ίδια λοιπόν με μία φωτογραφία της στο instagram, όπου φορά νυφικό, πριν λίγο διάστημα διέψευσε τις φήμες περί γάμου.

Πριν από λίγες μέρες όμως έγραψε μεταξύ σοβαρού και αστείου «θα το πάρω το παλικάρι κάποια στιγμή»!

Και επανήλθε στο θέμα του γάμου κάνοντας μία ανάρτηση και προκαλώντας τον αγαπημένο της: «Ακούς Στέλιο για απάντησε στον κόσμο που ρωτάει;» «πότε με το καλό ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας»;»!

Πότε Στέλιο θα παντρευτείς την Μαρία Ηλιάκη; Η απάντηση στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved