Θυμάστε τη Γιάννα Νταρίλη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos + video)
Showbiz

Θυμάστε τη Γιάννα Νταρίλη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos + video)

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν από τις πρώτες γυμνάστριες που είχε δική της ενότητα σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή την δεκαετία του ’90.

Η ξανθιά Ελληνοαμερικανίδα απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας και ενώ η πορεία της στην χώρα μας ήταν ανοδική, εκείνη αποφάσισε να πάει στην Αμερική.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, αφού την αγαπάει και εδώ βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στην Αμερική, η Γιάννα Νταρίλη είναι η πρόεδρος στο New Greek TV, του ελληνόφωνου καναλιού της Αμερικής, μέσα από το οποίο προβάλλει την Ελλάδα με διάφορα θέματα όσον αφορά τον πολιτισμό, την θρησκεία, την οικογένεια, τα φαγητά και κάθε φορά ταξιδεύει και σε ένα διαφορετικό μέρος προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας της.

«Ο σταθμός ιδρύθηκε το 1974, εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ από Έλληνες γονείς και βλέπαμε αυτό το κανάλι, που ήταν το παραθυράκι για να είμαστε κοντά στην Ελλάδα», είπε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και συνέχισε: «Άκουσα ότι το κανάλι πωλείται. Μαζευτήκαμε λοιπόν Έλληνες ομογενείς και αποφασίσαμε να το αναλάβουμε γιατί ήταν όραμα όλων μας να συνεχιστεί το έργο του συγχωρεμένου του Δημήτρη Καστανά. Φέτος κλείνουμε επτά χρόνια».

Το 2005 η Γιάννα Νταρίλη επέστρεψε στη Νέα Υόρκη γιατί της έλειπε η οικογένειά της: «Ο Έλληνας έχει την πιο δυνατή ψυχή. Σαν Έλληνες μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα, είναι το DNA μας τέτοιο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε την Γιάννα Νταρίλη στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Alpha παντού» στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved