Πρεμιέρα για Καρρά-Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη
Showbiz

Πρεμιέρα για Καρρά-Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη

Από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο Βασίλης Καρράς στην Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής που με τα τραγούδια του, τον αυθεντικό χαρακτήρα του, και την προσωπικότητα του έχει καταφέρει να είναι αγαπητός σε όλες τις ηλικίες, για ακόμη μια χειμερινή σεζόν επέλεξε να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από τις αξέχαστες επιτυχίες με τον Φοίβο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεργάζεται ξάνα με τον συνθέτη-στιχουργό των επιτυχιών, αυτή την φορά στο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου «Δεν την παλεύω» που αναμένεται να γίνει το hit του φετινού χειμώνα.
Η Έλλη Κοκκίνου, στο πλευρό τους, φανερά ανανεωμένη, σίγουρη και χαρούμενη για την επιτυχία της συνεργασίας της με τον Βασίλη Καρρά, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με νέα τραγούδια δια χειρός Φοίβου.
Μαζί τους η Μαρία Ιακώβου και το συγκρότημα Αλχημιστές που μας συστήθηκαν μέσω του τραγουδιού «Λόγια φιλικά» στο οποίο συμμετέχει ο Βασίλης Καρράς και είναι ένα απ’ τα radio hits της εποχής. Το Fix Live όπως φαίνεται θα κατέχει και φέτος μεγάλη μερίδα της νυχτερινής διασκέδασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved