Αντώνης Στάμος: «Έχω «φάει» πόρτες» (photos)
Showbiz

Αντώνης Στάμος: «Έχω «φάει» πόρτες» (photos)

Ο Αντώνης Στάμος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Μαύρη σαμπούκα», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 

Ο ηθοποιός βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής επτά χρόνια και σε κάθε του δουλειά καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια του έχουν κλείσει πόρτες και παραδέχεται πως κάποιες άλλες έχουν ανοίξει.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων που βρίσκεσαι στον χώρο, θεωρείς ότι σου έχουν δοθεί ευκαιρίες;

«Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής, οι ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί είναι μια χαρά, γιατί δεν είναι ότι κι εγώ θα τρέξω στις άπειρες οντισιόν. Όπου έχω πάει, έχω «φάει» τις πόρτες μου, αλλά μου έχουν ανοίξει και κάποιες άλλες. (Γελάει.)»

Όταν «τρως» πόρτα, πως το διαχειρίζεσαι;

«Πλέον, είμαι μια χαρά με αυτό, δεν έχω θέμα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν με πήραν σε μια δουλειά, θα με πάρουν σε μια άλλη. Όταν ήμουν πιο μικρός, που δεν είχα ιδέα πώς είναι, την πρώτη φορά που με απέρριψαν από ένα πρότζεκτ μου κακοφάνηκε»

Πιάνεις τον εαυτό σου να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη δουλειά του ηθοποιού λόγω των δυσκολιών;

«Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου να παρατήσω τη δουλειά του ηθοποιού, αλλά έχω κάνει παράλληλες δουλειές. Όταν βλέπω ότι οικονομικά δεν βγαίνω, δεν τα βάφω μαύρα, αλλά βρίσκω και κάτι άλλο για να μπορώ να ζήσω. Δεν ντρέπομαι καθόλου»

Τι αίσθηση σου άφησε η σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό», που προβλήθηκε στην αρχή της σεζόν;

«Ήμουν τυχερός γιατί ανήκα σε μία πολύ ωραία ομάδα. Δεν συνάντησα τσακωμούς ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να συμβαίνει όταν δεν γράφουν οι κάμερες. Επιπλέον, γνώρισα τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, ο οποίος είναι φοβερό παιδί και ηθοποιός, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την Ελέ¬νη Καστανή κ.ά. Δεν σου κρύβω ότι στενοχωρήθηκα που ολοκληρώθηκε νωρίς»

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα σε δούμε σε κάποια νέα σειρά;

«Έχω περάσει από κάποιες οντισιόν, αλλά ακόμα δεν έχω ιδέα. Περιμένω»

Θεατρικά θα βρίσκεσαι στην κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ «Ψύλλοι στα αυτιά» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη;

«Τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, λοιπόν, θα βρίσκομαι στην κωμωδία «Ψύλλοι στα αυτιά» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, που θα ανέβει στο θέατρο Μουσούρη. Από ό,τι ξέρω, θα κάνω τον μπάτλερ, αλλά μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουμε κάνει κάποια συνάντηση για να τα βάλουμε σε μια σειρά και να κάνουμε πρόβες. Επιπλέον, από τον Νοέμβριο, θα επαναλάβουμε τη «Μαύρη σαμπούκα», αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιο θέατρο. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι επτά ημέρες την εβδομάδα στο θέατρο» δήλωσε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved