Λευτέρης Πανταζής: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν έτυχε να παντρευτώ, όχι ότι δεν ήθελα»  (Photos)
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν έτυχε να παντρευτώ, όχι ότι δεν ήθελα» (Photos)

Αυτό το διάστημα ο Λευτέρης Παντάζης δεν έχει σύντροφο, κάτι που θεωρεί τύχη με το επάγγελμα που κάνει, ενώ αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να παντρευτεί, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ.

Η προσωπική σου ζωή πώς είναι; Έχουμε καιρό να σε δούμε με κάποια σύντροφο στο πλευρό σου...
«Ναι, έχω καιρό να κάνω σχέση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν ήμουν στην Αθήνα, θα ήθελα σίγουρα σύντροφο, μια παρέα. Λείπω 17 μήνες, κάνω συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Δεν είχα το χρόνο να συζήσω, να έχω σύντροφο. Δεν είναι πολύ εύκολο να δεχτεί κάποια να λείπει συνέχεια, είναι πρόβλημα»


Αυτό σε απέτρεψε από τη δημιουργία μίας σχέσης;
«Ναι, με απέτρεψε, αφού έλειπα συνέχεια. Έχω γυρίσει όλη την υφήλιο, όπου υπάρχει ελληνισμός. Έχω κάνει 139 συναυλίες μέχρι τώρα κι αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Όταν λείπεις τόσο καιρό, είναι δύσκολο να έχεις σύντροφο. Πριν από 2 χρόνια είχα μια κοπέλα και ήταν όλα μια χαρά»


Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σκέφτεσαι, καθώς δεν έχεις παντρευτεί ποτέ;
«Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν έτυχε να παντρευτώ, όχι ότι δεν ήθελα. Είναι δύσκολο το επάγγελμα που κάνω, πρέπει να έχει γερό στομάχι η κυρία που θα είναι δίπλα σου, με την οποία θα κάνεις κι ένα παιδάκι ή θα ζήσεις μαζί της την υπόλοιπη ζωή σου, όταν δεν σε βλέπει και κάθε βράδυ πρέπει να ξενυχτάς .Ένας άνθρωπος που είναι χορτασμένος από τη ζωή του θέλει ένα σύντροφο»


Θέλεις να παντρευτείς;
«Θέλω να παντρευτώ, άμα τύχει, γιατί όχι; Τι με κρατάει να μην το κάνω; Άμα «κολλήσω» με τον άνθρωπο... κι αυτό είναι τύχη. Είναι τυχερό να πέσεις σ' έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει αντοχές, θα δεχτεί την, εργασία που κάνω, να με αγαπάει πραγματικά, να αγαπάει τον Λευτέρη, να σέβεται τον καλλιτέχνη Πανταζή, κι αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πάρα πολλοί δεν πέτυχαν στην καριέρα τους επειδή είχαν προβλήματα με την οικογένεια τους, άλλοι πέτυχαν στην καριέρα τους γιατί δεν έκαναν οικογένεια... Είναι δύσκολο να τα συνδυάσει και τα δύο», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved