Λευτέρης Πανταζής: «Θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα παιδί, άμα τύχει, γιατί να μην το κάνω;» (Photos)
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα παιδί, άμα τύχει, γιατί να μην το κάνω;» (Photos)

Αυτό το διάστημα ο Λευτέρης Παντάζης δεν έχει σύντροφο, κάτι που θεωρεί τύχη με το επάγγελμα που κάνει, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να παντρευτεί, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.

Θέλεις να παντρευτείς;

«Θέλω να παντρευτώ, άμα τύχει, γιατί όχι; Τι με κρατάει να μην το κάνω; Άμα «κολλήσω» με τον άνθρωπο... κι αυτό είναι τύχη. Είναι τυχερό να πέσεις σ' έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει αντοχές, θα δεχτεί την, εργασία που κάνω, να με αγαπάει πραγματικά, να αγαπάει τον Λευτέρη, να σέβεται τον καλλιτέχνη Πανταζή, κι αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πάρα πολλοί δεν πέτυχαν στην καριέρα τους επειδή είχαν προβλήματα με την οικογένεια τους, άλλοι πέτυχαν στην καριέρα τους γιατί δεν έκαναν οικογένεια... Είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις και τα δυο»


Θα έπαιρνες την απόφαση να κάνεις κι άλλο παιδί;
«Θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα παιδί, άμα τύχει, γιατί να μην το κάνω; Πρέπει να αγαπήσω πάρα πολύ έναν άνθρωπο και να δεχτεί να κάνει μαζί μου ένα παιδί. Μπορώ να το ζήσω, μπορώ να του δώσω αγάπη. Το άλλο μου παιδί έχει μεγαλώσει, έχει ανοίξει τα φτερά του, θα ερωτευτεί, θα φύγει από το σπίτι...Έτσι είναι αυτά κι εγώ έφυγα από το σπίτι»


Έχεις κάνει προτάσεις γάμου; «Έχω κάνει 4-5 προτάσεις γάμου, έφτασα να κάνω και αρραβώνα, αλλά... κάπου τα χαλάσαμε, δεν έτυχε για πολλούς και διάφορους λόγους... Δεν λέω ότι έφταιγα εγώ, αλλά σε μια σχέση που χαλάει φταίνε και οι δύο. Καμιά φορά επενέβαιναν και οι οικογένειες... Άμα κάνεις και καριέρα... Αν είσαι κι αυτός που φέρνεις τα χρήματα στο σπίτι... πάντα οι οικογένειες έμπαιναν μπροστά»


Τις περισσότερες φορές ποιος αποχωρούσε από τη σχέση;
«Τις περισσότερες φορές οι σύντροφοι μου αποχωρούσαν από τη σχέση, γιατί ζήλευαν, γιατί έλειπα, γιατί ταξίδευα, γιατί δεν με είχαν κοντά... Μια γυναίκα που είναι σε μια σχέση με ένα δημόσιο πρόσωπο, που εκτίθεται συνέχεια στη δημοσιότητα, πρέπει κι αυτή να ξέρει και να καταλαβαίνει με ποιον έχει να κάνει»


Ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους αφήνει τις συντρόφους σου και διέλυες τη σχέση
μαζί τους;
«Τις άφηνα επειδή δεν καταλάβαιναν και κάποια στιγμή με πίεζαν πολύ, ήθελαν να με κάνουν πέρα από τους φίλους και τους συνεργάτες μου, να με έχουν μέσα στα πόδια και στο σπίτι τους. Αυτό ήταν σαν να μου έβαζαν φραγή σ' αυτό που αγαπώ, με ανθρώπους που συνεργάζομαι κι έχω κάνει επιτυχίες. Προκειμένου να μην μπορώ να λειτουργήσω, έκανα μια ωραία συζήτηση και αποχωρούσα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved