Κωνσταντίνος Αργυρός: Κλειστό το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται λόγω πένθους
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κλειστό το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται λόγω πένθους

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός και αθλητικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Ποζίδη.

Το μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μείνει απόψε Παρασκευή 2 Αυγούστου κλειστό, ως ένδειξη πένθους.

Ο Γιώργος Ποζίδης υπήρξε συνέταιρος σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας αλλά και σημαντικός συνεργάτης για άτομα της Αθηναϊκής πίστας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ποζίδης έφυγε χθες,Πέμπτη ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Ποζίδης ο οποίος είχε ξεχωρίσει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Μόσχας το 1980 και του Λος Άντζελες το 1984 καθώς έφτασε μέχρι την εξάδα, έτρωγε σε μία ταβέρνα στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης μαζί με φίλους όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία. Πριν καν προλάβουν οι φίλοι του τι τού συνέβαινε, σωριαζόταν κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά αφού η καρδιά του είχε ήδη σταματήσει να χτυπά.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε ότι το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μείνει κλειστό: «Είναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχείρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζίδη.

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευή 2/8 το (…) δε θα λειτουργήσει ..»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved