Δημοσιογράφος το θύμα κλοπής από γνωστό παρουσιαστή (Video & Photo)
Showbiz

Δημοσιογράφος το θύμα κλοπής από γνωστό παρουσιαστή (Video & Photo)

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της τηλεόρασης η είδηση ότι συνελήφθη για κλοπή κινητού τηλεφώνου πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο.

Ο 50χρονος άντρας ήταν ο οδηγός μιας μηχανής με συνεπιβάτη έναν φίλο του και επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας, σε στάση λεωφορείου στην καρδιά της Αθήνας σταμάτησαν μπροστά από μία κοπέλα και της άρπαξαν το κινητό.

«Την Τετάρτη (31/07) στις 11:15 το πρωί, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, ο γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο και ένας νεαρός συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο 50χρονος οδηγούσε τη μηχανή του με συνεπιβάτη τον φίλο του και ξαφνικά στη στάση λεωφορείου είδαν μια κοπέλα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο φίλος του κατέβηκε από τη μηχανή και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών άρπαξε το κινητό της νεαρής κοπέλας» αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης της κρατικής τηλεόρασης.

Θύμα της κλοπής, σύμφωνα με το wepost, είναι η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Λευκή Δήμου.

Η ίδια αποκάλυψε ότι περίμενε στην στάση της Βασιλίσσης Σοφίας, στο Σύνταγμα και ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια διηγείται πως άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα, τονίζει πως οι πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες να τους ακινητοποιήσουν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved