Οι βουτιές του Μουρούτσου με πρώην παίκτρια του Survivor και τα κορίτσια του POL σε summer edition
Showbiz

Οι βουτιές του Μουρούτσου με πρώην παίκτρια του Survivor και τα κορίτσια του POL σε summer edition

Μπορεί να διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, όμως εμείς είμαστε εδώ για όλα τα «καυτά» θέματα της showbiz.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιούλιου ήταν τόσο hot όσο και τα θέματα που εσείς επιλέξατε να είναι στις πρώτες μας θέσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ήταν εκείνα τα πρώτα πέντε θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Πρώτο στην top δεκάδα ήταν οι βουτιές του Μιχάλη Μουρούτσου με πρώην παίκτρια του Survivor. Ο Μιχάλης, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε σε παραλία στον Άλιμο, ενώ μάλιστα τον είδαμε μαζί με μια κοπέλα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Αμέσως μετά έρχεται θέμα από GNTM. Η νεαρή κοκκινομάλλα, Ροζάνα Κουτσούκου που ο Δημήτρης Σκουλός συνήθιζε να αποκαλεί «ηλιαχτίδα» κατά τη διάρκεια του Greece's Next Top Model, έχει αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, και ας έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε το reality μοντέλων του Star. Μετά το παιχνίδι, έχει χάσει 10 ολόκληρα κιλά και είναι εντελώς διαφορετική.

Σκυτάλη πήρε η κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που πραγματικά είναι μια κούκλα. Η επώνυμη μητέρα της, είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της και πολύ ταλαντούχα.


Την γνωρίσαμε πριν από 19 χρόνια, μέσα από τη σειρά του Mega "Καρέ της ντάμας". Από τότε είναι αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό και έχει αγαπηθεί για τους ρόλους που αναλαμβάνει.

Τέταρτο κατά σειρά θέμα, τα καυτά κορίτσια του Power Of Love σε summer edition ενώ την πεντάδα κλείνει η γοητευτική μελαχρινή του ίδιου ριάλιτι, η οποία εμφανίστηκε με μαύρο καυτό μπικίνι και αφού απόλαυσε μία δροσιστική βουτιά, είπε να απολαύσει και την ηλιοθεραπεία της στις άνετες και πολυτελείς ξαπλώστρες του Pasaji.

Μείνετε κοντά μας γιατί έρχονται κι άλλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved