Μαρκουλάκης: «Πήρα φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη» (Photos)
Showbiz

Μαρκουλάκης: «Πήρα φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη» (Photos)

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά για όλα.

Ο ηθοποιός μιλώντας για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, δε δίστασε να αποκαλύψει πως με την παρότρυνση των φίλων του, αναζήτησε βοήθεια σε ειδικό και πήρε φαρμακευτική αγωγή.


«Πέρασα μια περίοδο, το 2007, που περιλάμβανε ήττες, απανωτά κροσέ, μικρούς θανάτους που με έριξαν κάτω. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τον χωρισμό μου, με το Θέατρο Χώρα, με το κόψιμο του Γιούγκερμαν, με μια έλλειψη ικανότητας να βρω το κέντρο μου που το έψαχνα.

Με την παρότρυνση των φίλων μου, αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη, αλλά σηκώθηκα ξανά και τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν. Από τα 40 και μετά, αισθάνομαι ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και πηγαίνω όλο και πιο κοντά σε κάτι που αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά. Αν και στο νεκροκρέβατο κρίνονται τα πάντα.

Προς το παρόν, δεν έχω δαίμονες, πέρα από το σύμπλεγμα μου να με αγαπούν και να με θαυμάζουν, παιδικό τραύμα. Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ», εξομολογείται στο Down Town ο ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την επόμενη σεζόν επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από Λόγω Τιμής στον ΣΚΑΙ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved