Εύα Τσάχρα: Η ιστορία αγάπης και η περίεργη πρόταση γάμου που μας έκανε εντύπωση (photos)
Showbiz

Εύα Τσάχρα: Η ιστορία αγάπης και η περίεργη πρόταση γάμου που μας έκανε εντύπωση (photos)

Η Εύα Τσάχρα ξάφνιασε τους πάντες όταν κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από το μυστικό γάμο της.

Το βράδυ της 11ης Ιουλίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με νυφικό, ενημερώνοντας με αυτό τον τρόπο όσους και όσες την ακολουθούν πως «Αυτή η ημέρα θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου. Η μέρα που γίναμε σύζυγοι. Σ' ευ­χαριστώ για όλα».

Ύστερα από λίγη ώρα, ο γάμος της είχε γίνει πρώτο θέμα, μια και κανείς δεν περίμενε τη συ­γκεκριμένη εξέλιξη στη ζωή της. Ή -μάλ­λον καλύτερα- η ίδια η Εύα είχε φροντίσει να μη μας ενημερώνει για τα προσωπικά της.

H Έύα με τον σύζυγό της σε μια ρομαντική τους στιγμή!
H Έύα με τον σύζυγό της σε μια ρομαντική τους στιγμή!instagram

Η Εύα Τσάχρα, σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την απόφαση να παντρευτεί αλλά και για την περίεργη πρόταση γάμου που δέχτηκε.

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν σε μια σχέση για περίπου έξι χρόνια και χώρισα πέρσι τον Απρίλιο. Μέχρι το φθινόπωρο που μας πέρασε έμεινα μόνη μου. Πέ­ρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είχα χωρί­σει, βρισκόμουν σε περιοδεία με την παράσταση Μamma Mia και δεν είχα καθόλου χρόνο για διακοπές και χαλάρωση.

Ήμουν χάλια, σχεδόν στα πατώ­ματα. Από τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε να βγαίνουμε με τον Αλέξη (σ.σ. τον σύζυγο της). Βασικά ήμασταν φίλοι και συνεργα­ζόμασταν για αρκετά χρόνια. Είναι κιθα­ρίστας. Ουσιαστικά ήταν μια φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα. Μας γνώρισε ο συνάδελφος και φίλος Αλεξ Οικονόμου, που ήταν και ο κουμπάρος μας. Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου αυτή η εξέλιξη. Αλλά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Παρότι στην αρχή του έψησα το ψάρι στα χείλη, κατάφερε να με τουμπάρει. Μόλις τον περασμένο Γενάρη γίναμε ζευγάρι και ύστερα από λίγους μήνες παντρευτήκαμε».

Ο γάμος της Εύας με τον μουσικό και κιθαρίστα Αλέξη Μπούντρο έγινε ύστερα από έξι μήνες σχέσης. «Πολλοί ίσως να σκεφτούν πως όλα έγιναν νωρίς. Δεν είμαστε, όμως, 20 χρόνων. Από την άλλη, πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτό σκοπός.

Πάντα, όμως, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 18 ετών. Γκρεμίστηκαν πολλά εκείνη την εποχή, διότι η οικογένεια μου ήταν πρό­τυπο για μένα. Με πείραξε πολύ ο χωρι­σμός τους κι ακόμα και σήμερα κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, μεγα­λώνοντας κατάλαβα πως έπρεπε να γίνει για το καλό όλων μας».

Ο χωρισμός των γονιών της συνέπεσε με ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας της, κάτι που επηρέ­ασε την Εύα ακόμα περισσότερο. «Σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό, η μητέρα μου εμφάνισε καρκίνο στον μαστό. Ευ­τυχώς, το αντιμετώπισε έγκαιρα και όλα πήγαν καλά».

Πώς έγινε όμως η πρόταση γάμου;

Η απάντηση στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved