Μποτρίνι – Σκουλάς: Απαντούν μέσω Instagram για τα βασανιστήρια του 19χρονου (Photos)
Showbiz

Μποτρίνι – Σκουλάς: Απαντούν μέσω Instagram για τα βασανιστήρια του 19χρονου (Photos)

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες του 19χρονου μαθητευόμενου σεφ σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στη Κέρκυρα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, ο υπεύθυνος κουζίνας του εν λόγω εστιατορίου ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία με χαρακτηριστικό το τελευταίο περιστατικό.

Όπως καταγγέλλει του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, προχώρησε σε δηλώσεις ύστερα από την κατακραυγή ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο αρχιμάγειρας του εστιατορίου, Ηλίας Σκουλάς έκαναν μια σειρά από αναρτήσεις δίνοντας τις απαντήσεις τους.

«Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια», έγραψε ο σεφ ενώ ο αρχιμάγειρας μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο…
Ο Γκέμπελς είπε: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαράγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια». Μην μασάτε.
Ηλίας Σκουλάς
Υ.Γ. Τα ονόματα και τα περιστατικά είναι αληθινά».

Δείτε τις αναρτήσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved