Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε Μύκονο με τους γιους του - Δε φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει (Photos)
Showbiz

Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε Μύκονο με τους γιους του - Δε φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει (Photos)

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις να «τρέχουν», επιτέλους ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Και φυσικά ο πρώτος προορισμό του, δεν ήταν άλλος από το νησί της Μυκόνου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε στην παραλία παρέα με τη γυναίκα του, Δώρα αλλά και τους γιους του, οι οποίοι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν μεγαλώσει πολύ.

Η οικογένεια απόλαυσε το μπάνιο της και τις όμορφες στιγμές στη θάλασσα. Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που είναι κοντά στα παιδιά του, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν αισθάνεται καλός πατέρας.

«Θα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Νομίζω ότι όποιος σου πει ότι είναι καλός πατέρας, είναι απλά ένας άνθρωπος, ο οποίος κρίνει πολύ ελαφριά τον εαυτό του. Το να πεις ότι είσαι καλός πατέρας, είναι κάτι που θα σου πουν μετά από 18 χρόνια τα παιδιά σου, όχι εσύ.

Το ότι προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο, μπορεί, αλλά τα χειρότερα λάθη των γονιών έχουν γίνει εν ονόματι της καλής πρόθεσης. Δεν έχω τύψεις γι’ αυτό, έχω ενοχικές στιγμές, αλλά επειδή φροντίζω τα τελευταία χρόνια να δουλεύω τον εαυτό μου από μέσα προς τα έξω, τα ξεπερνάω», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε τον μαζί με τη γυναίκα του, Δώρα και τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved