Δημήτρης Σταρόβας: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με την κόρη του και τι θέλει να καταφέρει
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με την κόρη του και τι θέλει να καταφέρει

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την κόρη Εβελίνα Σταρόβα του και όσα θέλει να επιτύζει στη σχέση τους, αλλά και για την σύντροφό του.

Οι γυναίκες έπαιξαν ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του. Ο Δημήτρης μετράει στο ενεργητικό του δύο γάμους, ενώ από τον δεύτερο απέκτησε την 15χρονη πλέον κόρη του, Εβελίνα.

«Δεν με τρό­μαζε ποτέ ο γάμος. Ήξερα ότι, αν κάπου δεν λει­τουργεί το πράγμα, το σταματάς. Πολύς κόσμος, ξέρεις, πέφτει στην παγίδα. Παντρεύονται και κάθονται και τυραννιούνται. Υποτίθεται ότι δεν χωρίζουν για τα παιδιά, τα οποία καταλήγουν να μεγαλώνουν σε ένα αρνητικό κλίμα».

Συνεχίζει μιλώντας για τη σχέση με την κόρη του: «Η αλήθεια είναι ότι την έχω λίγο περισσότερο λάσκα απ' ό,τι θα ήθελα. Θεωρώ ότι -είναι πια σε μια ηλικία που πρέπει να αρχί­σουμε να μιλάμε παραπάνω.'Εχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και μεγάλης αγάπης, δεν με φοβάται ούτε με ντρέπεται. Έχουμε τους κώδικες μας. Συνεννοούμαστε με μια ματιά, αλλά θα ήθελα να ξέρω περισσότερα μυστικά της, όπως και αυτή δικά μου. Αν το πετύχω αυτό, θα είμαι πανευτυχής. Θέλω να είμαστε φίλοι. Αυτή άλλωστε είναι και η υποχρέωση του γονιού: Να μεγαλώνει το παιδί με τα εφόδια που θέλει να του δώσει και να είναι εκεί προκειμένου να το στηρίξει.

Πρέπει να αφήνεις το παιδί να κάνει αυτό που αγαπάει και όχι να του επιβάλλεις εσύ τι πρέπει να του αρέσει. Και το λέω αυτό γιατί το βλέπω συχνά γύρω μου και μου γυρίζουν τα μυαλά. Δεν μπορώ αυτή την αηδία. Να αποφασίσω εγώ για το παιδί μου τι του αρέσει και ποιος γκόμενος της κάνει; Εντάξει, αν πω ότι πάει κάπου να καταστραφεί, να υποστεί σοβαρές συνέπειες, εννοείται ότι θα επέμβω, αλλά μέχρι εκεί».

Τον επηρεάζει η άποψη της κόρης του και με απόλυτη ειλικρίνεια απαντάει: «Μου λέει τη γνώμη της, έχει ένστικτο και την ακούω. Βέβαια αυτή είναι και μια ερώ­τηση που όταν γίνεται ξαφνικά όλοι αρχίζουν και λένε κάτι π@π@ριές του τύπου "Η κόρη μου ή ο γιος μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής". Δεν τα πιστεύω εγώ αυτά».

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει μπει στη ζωή του η Αννα Σταθάκη, μια όμορφη γυμνά­στρια που δεν φεύγει από το πλευρό του, ενώ, όπως αποκαλύπτει, βρίσκεται δίπλα του και κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Μιλώντας για την ιδιοσυγκρασία των γυναι­κών και μη χάνοντας λεπτό το χαρακτηρι­στικό χιούμορ του, λέει:

«Παρότι έχω αποφασίσει ότι οι γυναίκες σκέφτονται δια­φορετικά από εμάς αλλά όχι λανθασμένα, δεν παύω να εκπλήσσομαι. Είστε για μελέτη. Θα μας ψοφήσετε όλους στο τέλος.

Πήγαινε σε ένα ΚΑΠΗ και θα δεις ότι στους 100 οι 98 είναι γριές. Όλοι οι άντρες είναι πεθαμένοι», ενώ συνεχίζει: «Μία από τις διαφορές μας είναι ότι οι άντρες δεν χάνουν ποτέ την παιδικότητα τους. Εσείς μετά τα 17-18 σοβαρεύετε. Γι' αυτό δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Εμείς έχουμε μια πιο αγνή προσέγγιση στα πράγ­ματα. Διατηρούμε την αφέλεια μας. Εσείς εί­στε πολύπλοκα μηχανήματα. Θα πείτε μια ατάκα και θα μας αφήσετε παγωτό. Σκέφτεται ο άντρας "Καλά, πού το είχε κρυμμένο αυτό; Στο πίσω μέρος του μυαλού της;".'Εχω αποφασίσει ότι μέχρι να πεθάνω θα εκπλήσσομαι από γυναικείες συμπεριφορές. Αν ήσασταν εντάξει, θα είχε γυ­ναίκα και ο Θεός. Το έχω πει εκατό φορές, αλλά δεν με ακούει κανείς. Είδες κανένα θεό με γκόμενα; Όλοι μόνοι τους είναι, εκτός από τον μ@λ@κα τον Δία» είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved