Ναταλία Δραγούμη: «Στην περιφέρεια νιώ­θω ότι ο κόσμος διψά περισσότερο για παραστάσεις»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Στην περιφέρεια νιώ­θω ότι ο κόσμος διψά περισσότερο για παραστάσεις»

Η Ναταλία Δραγούμη, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Toc Toc και δείχνει να περνάει πολύ ωραία. 

Η ίδια, μιλώντας για τη συγκεκριμένη δουλειά, δεν είχε παρά μόνο καλά λόγια να πει για το έργο αλλά και τους συνεργάτες της όπως και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται... Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της...

«Μου αρέσει γιατί το έργο έχει ένα πολύ ωραίο μήνυμα: μπορείς να ξεπε­ράσεις ένα πρόβλημα, αν σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία, γέρνοντας λίγο στο πρόβλημα του άλλου. Αυτό είναι η θεραπεία του έργου».

H Ναταλία Δραγούμη σε καλοκαιρινές ήρεμες στιγμές σε κάποιον από τους σταθμούς της περιοδείας του έργου.

Με τους υπόλοιπους ηθοποιούς έχει πολύ καλές σχέσεις. Κάποιους τους ήξε­ρε από προηγούμενες συνεργασίες και άλλους τους γνώρισε τώρα.

«Οι περιο­δείες είναι μια πολύ ωραία συνθήκη, με πολλές δυσκολίες. Έχουν τα καλά και τα κακά τους. Οφείλεις να μην γκρινιά­ζεις και να προσαρμόζεσαι σε κάθε συν­θήκη, από τη συνθήκη του θεάτρου μέ­χρι τα ωράρια, την κούραση και το πού θα μείνεις. Πρέπει να είσαι ευέλικτος και στόχος είναι να μην αφήσεις τα δύ­σκολα να χαλάσουν τις ωραίες στιγμές. Νιώθεις πάλι παιδί μέσα στο λεωφορείο. Εμείς συχνά τραγουδάμε και παίζουμε».

Όσο για τον κόσμο και το κοινό, η ηθο­ποιός παρατηρεί: «Στην περιφέρεια νιώ­θω ότι ο κόσμος διψά περισσότερο για παραστάσεις, για ωραία θεάματα. Έχουν διάθεση να συμμετέχουν, σε αγκαλιά­ζουν με ορμή».

Ως άνθρωπος, δεν αντέχει με τίποτα την αχαριστία, την ανοργανωσιά και την ασυνέπεια, ενώ την εξοργίζει όταν δεν σκέφτονται οι άνθρωποι καθόλου το περιβάλλον. «Είναι φοβερό ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουμε να κάνουμε ανακύκλωση», λέει. Πιάνει τον εαυτό της να χάνει την αισιοδοξία της σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά, όπως λέει, έχει παιδιά και δεν επιτρέπεται να απογοητευτεί και να μην ελπίζει.

«Οφείλουμε όλοι να μην το βάζουμε κάτω, γιατί έρχεται νέα γενιά ανθρώ­πων και χρειάζονται τη στήριξη μας, για να κάνουν καλύτερα τα πράγμα­τα». Όμως, όπως επισημαίνει, έχουμε στοιχεία ως Έλληνες που δεν μπορείς να βρεις πουθενά στον κόσμο. «Έχουμε ψυχή, αληθινά και έντονα συναισθή­ματα και απίστευτη αίσθηση του χιού­μορ, το οποίο θα έλυνε πολλά προ­βλήματα, αν έμπαινε στη ζωή και στον πολιτισμό μας».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved