Η αποκάλυψη του Πετρέλη: «Είχα σκεφτεί να πάρω την οικογένεια μου και να φύγω στο εξωτερικό»
Showbiz

Η αποκάλυψη του Πετρέλη: «Είχα σκεφτεί να πάρω την οικογένεια μου και να φύγω στο εξωτερικό»

Ο Θάνος Πετρέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μετράει πάνω από 20 χρόνια στο χώρο, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε τελικά να παραμείνει στη χώρα μας. Διαβάστε τι ακριβώς είπε σε συνέντευξή του...

- Σκέφτηκες να πάρεις την οικογένειά σου και να φύγεις από την Ελλάδα;

«Ναι, κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να πάρω την οικογένεια μου και να φύγουμε για το εξωτερικό.

Είναι πολύ μεγάλη η απήχηση που έχω στο εξωτερικό, έχω δικούς μου ανθρώπους που μένουν εκεί, είναι και κουμπάροι μου, οι οποίοι με προέτρεπαν να πάω να δουλέψω εκεί. Οι αποδοχές της δουλειάς μου ήταν πολλαπλάσιες από αυτές στην Ελλάδα. Ήταν πολύ καλύτερα από την άποψη του βιοποριστικού».

571385.jpg
Ο Θάνος Πετρέλης είναι στην καλύτερή του φάση.

- Τι σε έκανε να μην το κάνεις;

«Δεν είναι εύκολο να αφήσω τη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα, όπως και τους ανθρώπους εδώ, γονείς, συγγενείς, φίλους... Στη «ζυγαριά» που τα έβαλα, ενώ ήταν στο μυαλό μου να φύγω, τελικά πήρα την απόφαση να μείνω στην Ελλάδα και συνεχίζω κανονικά στην ενεργό δράση».

-Στα νυχτερινά κέντρα σήμερα θεωρείς ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει κάποιον επιχειρηματία να τον στηρίζει για να μπορεί να έχει δουλειά;

«Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν είναι ωραίο και δεν το λέω επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιον επιχειρηματία, γιατί αύριο μπορεί να έχω. Η αποκλειστικότητα δεν δημιουργεί καλύτερα πράγματα, όταν δεν υπάρχει ευγενής ανταγωνισμός.

Η νοοτροπία του... δημοσίου υπαλλήλου δεν είναι καλή, όταν υπάρχουν 5 επιχειρηματίες κι έχουν αποκλειστικά 5 καλλιτέχνες, εδώ και 10 χρόνια. Πάνε δεν πάνε καλά, ξέρουν ότι θα είναι στο επόμενο μαγαζί, χειμώνα και καλοκαίρι. Τα μαγαζιά γενικά δεν πάνε καλά, οπότε, μήπως χρειάζεται ανακατάταξη;», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved