Το Τατουάζ: Αυτές τις πρωταγωνίστριες είδαμε με μπικίνι και πάθαμε πλάκα!
Showbiz

Το Τατουάζ: Αυτές τις πρωταγωνίστριες είδαμε με μπικίνι και πάθαμε πλάκα!

«Το Τατουάζ» τελείωσε και οι πρωταγωνιστές απόλαυσαν ένα υπέροχο καλοκαίρι. Έκαναν τις βουτιές τους, χάρηκαν κάθε στιγμή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και κάποιες κυρίες μας χάρισαν υπέροχα στιγμιότυπα στο instagram.

Ποιες πρωταγωνίστριες είδαμε με μαγιό και μείναμε άφωνοι με το κορμί τους;

Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις κυρίες και σας τις δείχνουμε με μαγιό!

Η Χρύσα Παππά, η οποία υποδύθηκε με επιτυχία την «αστυνόμο Τατιάνα» στην σειρά «Το Τατουάζ» στον Alpha, αυτό το διάστημα συνδυάζει εργασία και… διακοπές.

Η ηθοποιός μπορεί να μην ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, όμως όταν ποστάρει φωτογραφίες γίνεται χαμός από τους followers της γιατί εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μία κούκλα γυναίκα!

H H Σίσσυ Δαμουλάκη υποδύθηκε την αστυνόμο Ειρήνη Αναγνωστάκη, η οποία ήταν Κρητικιά και τρελά ερωτευμένη με τον διοικητή της, τον κύριο Σέκερη! Η Σίσσυ απόλαυσε τις βουτιές με τους φίλους και συναδέρφους της. Κάνει τις βουτιές της, απολαμβάνει τον ήλιο και μας χαρίζει αρκετά στιγμιότυπα από την παραλία και «κόβει ανάσες» με το αψεγάδιαστο κορμί της!

Kαι εκείνη που μας εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες της ήταν η Εβελίνα Παπούλια η οποία υποδύθηκε στη σειρά τη Βέρα.

Η ηθοποιός μπορεί να μην είναι και τόσο λάτρης του instagram, όμως το τελευταίο διάστημα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό και μας άφησε άφωνους με τη σιλουέτα της.

Αυτές οι τρεις κυρίες μα εξέπληξαν με τα καλογυμνασμένα τους κορμιά. Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved