Η τρυφερή φωτογραφία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή με τους γιους του (photos)
Showbiz

Η τρυφερή φωτογραφία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή με τους γιους του (photos)

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις και έτσι ήταν ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ανέβασε φωτογραφία με τους δύο γιους του. 

Ο λόγος για πασίγνωστο Έλληνα και πολύ αγαπητό τραγουδιστή ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους της γενιάς του και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να μιλάει στις καρδιές του κόσμου μόνο με τις ερμηνείες του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπάση ο οποίος, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που αφιέρωσε στις διακοπές του στην οικογένειά του, ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο του παιδιά, τους λεβέντες γιους του που είναι και το παν για τον ίδιο. Ο μεγάλος είναι 9,5 ετών και ο μικρός είναι 5 χρονών.

Μπορεί να μην άφησε να φανούν τα πρόσωπά τους αλλά και μόνο το γεγονός ότι έκανε μία τέτοια κίνηση να ανεβάσει δηλαδή φωτογραφία τους, ήταν μία μεγάλη έκπληξη για τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved