Είναι οριστικό: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανακοίνωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της (photos)
Showbiz

Είναι οριστικό: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανακοίνωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της (photos)

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φιναλίστ του τελευταίου Master Chef, μετά από πολλές αναβολές και ανατροπές, τελικά παντρεύεται! 

Η νεαρή σεφ η οποία είχε προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά της και κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του τελευταίου Master Chef, ανακοίνωσε ότι επιτέλους... παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Αποστόλη Γερμάνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια.

Ενώ ήταν στο παιχνίδι, έλεγε ότι επρόκειτο να παντρευτεί λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη και τελικά δεν έγινε ο γάμος. Στο μεταξύ ο καιρός πέρασε, κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για κρίση στη σχέση του ζευγαριού, όμως, απ' ό,τι φάνηκε, όλα είναι καλά τώρα μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Σπυριδούλα με δηλώσεις της στο Secret αποκάλυψε και πότε παντρεύεται τον Αποστόλη της. «Λέμε να παντρευτούμε τον χειμώνα, αν και δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία, γιατί έχουν προκύψει επαγγελματικά θέματα. Πρώτα ο Θεός, λέμε για τον χειμώνα του 2020, γιατί δεν προλαβαίνουμε μέσα στο 2019» ξεκαθάρισε η νεαρή σεφ η οποία δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να βρίσκεται στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου. Άλλωστε, έχει περάσει από εκεί στα τέλη της προηγούμενης σεζόν και γνωρίζει τα... κατατόπια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved