Λευτέρης Πανταζής: Η μεγάλη αλλαγή- Έτσι έχασε δέκα κιλά (photos)
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Η μεγάλη αλλαγή- Έτσι έχασε δέκα κιλά (photos)

Αγνώριστος είναι το τελευταίο καιρό ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Εν αναμονή της μεγάλης του συναυλίας στο Κατράκειο Θέατρο στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου θα τον τιμήσουν επί σκηνής, μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου και φίλοι του, αλλά και της πρεμιέρας του, στις 20 Σεπτεμβρίου στο North Live Stage, μαζί με τους, Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, ο Λευτέρης Πανταζής, θέλησε να είναι πιο fit από ποτέ, ακολουθώντας τους τελευταίους μήνες, ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, με θεαματικά αποτελέσματα.

Πριν από λίγες μέρες, ο τραγουδιστής εθεάθη στην Βούλα να προπονείται σκληρά στο τένις, μαζί με τον γνωστό αθλητή και προπονητή Παντελή Μοσχούτη.

Τον συγκεκριμένο πολυχώρο αθλητισμού τον έχει δημιουργήσει ο Λευτέρης Πανταζής, με συνέταιρό του και διαθέτει ακαδημίες, γήπεδα ποδοσφαίρου, beach volley, τένις, αίθουσα δεξιώσεων.

Ακολουθώντας τυφλά το πρόγραμμα διατροφής που του έχει δώσει εδώ και τρεις μήνες ο διατροφολόγος του, και περιλαμβάνει πολλά φρούτα, γιαούρτι, πρωτεΐνη και πολλά μικρά γεύματα την ημέρα, κάνοντας καθημερινά 5 χιλιόμετρα περπάτημα, προπόνηση τένις, αλλά και σάουνα και μασάζ, ο Λευτέρης Πανταζής, κατάφερε να χάσει μέχρι σήμερα, συνολικά 12 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved